The Secret - Rhonda Byrne
Bölüm Yetkilileri: M@Vi
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
439
..........
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433
Gizli

Açıklama: Sır
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Arl 06, 2007 11:14 am Mesaj: #1

"Bu sırrın ne olduğunu söyleyemem. Tek söyleyebildiğim varolduğu."
Alexander Graham Bell

Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olanSır'ra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler Sır'rı biliyorlardı; ve şimdi Sır dünyaya açıklanıyor.
Sır'rı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.

Sizce dünya nüfusunun sadece % 1'lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin % 96'sına sahip olması bir tesadüf mü?
Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?
Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz
Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?
Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?
Peki kendinize sorun. Gerçekten ne, ama ne istersiniz?

Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki herhangi bir şey için bir cevap, bir rehber arıyorsanız, sorunuzu sorun, cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın. Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.

"Sır tüm olmuşların, olanların ve olacakların cevabıdır."

Ralph Waldo Emerson

Orninal Dili : İngilizce
Çeviri : Can Üstünuçar
Mia (Owo) Basım Yayın
216 Sayfa

H ü z ü n b a z
Admin

Üye No: 36,755

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 3:59 am Mesaj: #2

"Sır tüm olmuşların, olanların ve olacakların cevabıdır."

Muhteşem (:

Üye No: 28,909

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Oca 28, 2008 11:54 pm Mesaj: #3

Ben pek beğenmedim.Çok sıkıldım yarısında bıraktım çünkü aynı şeyleri söyleyip duruyor. Füüü üüü üü
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
pampi

Üye No: 52,872

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 11, 2008 3:21 pm Mesaj: #4

popüler bir kitap çok reklam yaptılar.motivasyon kitabı Utandı bu tarz kitapları sevenler için güzel olsa gerek.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
BesimisT
...evet evet...

Üye No: 29,946

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Haz 06, 2008 7:07 pm Mesaj: #5

zuzuu'nun dediği gibi zaten 60-70 sayfa ve o 70 sayfada sürekli kendini tekrarlayan aynı şeyleri söyleyen bi kitap... Kişisel gelişim kitabı ama ben hiç zevk almadım ve bende yarıda bıraktım...

« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar