tam hatırlamıyorum

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
ruhuNnefesi
yedi yıl sonra
TurkBoard Fan


Kayıt: 14.07.2005
Üye No: 19,142
Şehir: in tadı yok
Offline




Tarih: 09 Kasım 2007, 18:04 Tek mesaj gösterimi1

kesin olarak hatırlamıyorum ama konuştuğumu hatırlıyorum..hatta uyanmam kendi sesime oluyor...ve hep heycan ve biraz korku içnde oluyor...genelde ne gördüysem , uyandığımda çarşafı ters çevirmiş oluyorum bazen, bu sabah öyle oldu zaten..yada battaniyeyi fırlatıyorum başka biyere...noldu diye bakıyom etrafıma..bileğimi sakatladım dün ne yaptımsa..o kadar hızlı nasıl oluyor anlamıyorum bi türlü..
yanlış bi konu oldu galiba yanlış yerde Gülücük




_________________
" aheste çek kürekleri , mehtap uyanmasın "
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
mi niña
Return
TurkBoard Fan


Kayıt: 26.08.2007
Üye No: 88,520
Şehir: ceNnET
Gizli




Tarih: 09 Kasım 2007, 19:37 Tek mesaj gösterimi2

sen yaparsın inanırımm .. hahahahaha
bi sabah uyandığında elin filan olmassada şaşmam yaa nee bu ruhsuz yaa hahahahaha hahahahaha

bende dün en son bölee bi romanın içindeydimm hayal meyal hatırlıorum sonra ikinci ruyamda piano virtüözümüşüm zaten ancak rüyada olurum hahahahaha hahahahaha hahahahaha




_________________


Hayatıma giren herkes bana mutluluk kattı,
kimileri gelirken kimileri giderken...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
austero



Kayıt: 05.11.2007
Üye No: 95,067
Şehir: uzakİşteNapcan
Gizli




Tarih: 09 Kasım 2007, 20:21 Tek mesaj gösterimi3

rüyamda saatim çalıyodu ben kapatıyordum o çalıyordu ben kapatıyordum o çalıyordu kabus gibi bişi sandım meğer gerçekmiş Çok Mutlu Punky




_________________
Uzak Durun!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ruhuNnefesi
yedi yıl sonra
TurkBoard Fan


Kayıt: 14.07.2005
Üye No: 19,142
Şehir: in tadı yok
Offline




Tarih: 10 Kasım 2007, 08:54 Tek mesaj gösterimi4

sen öyle de bakalın eva...bi gece ruh olarak gelip tepene dikilirsem görürsün bööö nası oluyo hahahahaha hahahahaha
o saat olayını ben her sbaha yaşıyorum en beş kez alarmı ertelerim =)




_________________
" aheste çek kürekleri , mehtap uyanmasın "
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
austero



Kayıt: 05.11.2007
Üye No: 95,067
Şehir: uzakİşteNapcan
Gizli




Tarih: 10 Kasım 2007, 08:56 Tek mesaj gösterimi5

bu sefere rüyamda bi bulut gördüm evimin penceresinin önüne kadar gelmişti dokunsam dokunurum öyle bişi yani sonra dedim austero dokunma mazallah bişi olur Çok Mutlu ne saçma ama işte Çok Mutlu




_________________
Uzak Durun!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ruhuNnefesi
yedi yıl sonra
TurkBoard Fan


Kayıt: 14.07.2005
Üye No: 19,142
Şehir: in tadı yok
Offline




Tarih: 10 Kasım 2007, 10:16 Tek mesaj gösterimi6

keike dokunsaydın be kesin iyi bişeydir..bide beyazsa.




_________________
" aheste çek kürekleri , mehtap uyanmasın "
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
mi niña
Return
TurkBoard Fan


Kayıt: 26.08.2007
Üye No: 88,520
Şehir: ceNnET
Gizli




Tarih: 10 Kasım 2007, 10:19 Tek mesaj gösterimi7

« ruhuNnefesi » demiş ki:
sen öyle de bakalın eva...bi gece ruh olarak gelip tepene dikilirsem görürsün bööö nası oluyo hahahahaha hahahahaha
o saat olayını ben her sbaha yaşıyorum en beş kez alarmı ertelerim =)

ben neden kendi telefonumu kurmak yerine beni annem uyandırıoo ben kurarım bugün dersem zaten yarın okulu ekiorum demektir Hehehehe




_________________


Hayatıma giren herkes bana mutluluk kattı,
kimileri gelirken kimileri giderken...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ruhuNnefesi
yedi yıl sonra
TurkBoard Fan


Kayıt: 14.07.2005
Üye No: 19,142
Şehir: in tadı yok
Offline




Tarih: 10 Kasım 2007, 13:12 Tek mesaj gösterimi8

anladıımmm ..okul zamanı bende öyle çook ders kaçımıştım Gülücük




_________________
" aheste çek kürekleri , mehtap uyanmasın "
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 8 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »


Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle