Sinema Eleştirmenliği
Bölüm Yetkilileri: By.Ee, exUBert
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 16 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
ShaLaLa
Takipte...
Emektar

Üye No: 835

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Eyl 05, 2006 11:05 pm Mesaj: #1

Filmelerde yakalayabildiğimiz küçük, gözden kaçabilecek hataları yazalım.

İlki benden:
Film, Son Durak 2

Asansörde kancalı adam tarafından ölmek üzere olan kadına yardım eden Ali Larter ve diğer kadın, kadının ölmesinden sonra odaya girerler. Ali Later'ın üzeri tertemiz iken diğer kadının üzeri kan revan içerisindedir.

Gözümüzden kaçmaz :')

Üye No: 19,266
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Eyl 13, 2006 12:25 am Mesaj: #2

Bu tip hataların yer aldığı bir site var. Biliyorsunuzdur belki de, hatırlatayım dedim sadece:
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ShaLaLa
Takipte...
Emektar

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Eyl 13, 2006 12:49 am Mesaj: #3

Bilmiyordum, teşekkürler :')
Hataları "ben" yakalamam hoşuma gidiyor :')

Üye No: 15,594

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 25, 2006 7:16 pm Mesaj: #4

gora filminde , arif in uzaylılar tarafından kacırılacagı halı dükkanında iken, en son halıyı kaldırıken (tutuşa dikkat) bir ışık cakar, ışık sonrası halıyı tutuş şekli daha ters olmuştur. sanırım arada mola yada başka bi halt yaparak kestiler. halıyı nasıl tuttugunu dikkate almayarak cekime devam etti. anlatabildiysem ne mutlu bana.

Takipte...
Emektar

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 07, 2006 2:24 pm Mesaj: #5

« caezar » demiş ki:
gora filminde , arif in uzaylılar tarafından kacırılacagı halı dükkanında iken, en son halıyı kaldırıken (tutuşa dikkat) bir ışık cakar, ışık sonrası halıyı tutuş şekli daha ters olmuştur. sanırım arada mola yada başka bi halt yaparak kestiler. halıyı nasıl tuttugunu dikkate almayarak cekime devam etti. anlatabildiysem ne mutlu bana.

Evet hatırladım ben de :'))
Güzel tespit

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 07, 2006 2:40 pm Mesaj: #6

ha bide kahpe bizans filminde bir sahne yakalamıştım, mehzen bölümü çekilirken, kediyi kamera önüne yollayan amcanın kabak gibi gölgesi vardı. bidaha izlediginizde dikkatlice bakarsanız "haaa caezar demişti bunu" dersiniz valla bak.

thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 07, 2006 2:46 pm Mesaj: #7

hahahahaha

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 07, 2006 3:23 pm Mesaj: #8

hazır başlamışken bitane daha yazayım :

filmin adını bilmiyorum ama "cuneyt arkın" ın oynadığı eski bir filmdi. TV de izlemiştim , tesadüfen yakaladığım bir hatadır. şimdi cüneyt abi bir evde ayakta birisiyle karşılıklı konuşmakta, kamera bir onu bir onu cekiyor arada bir ikisini birden alıyor ekrana. hemen ordada bir saat var. cüneyt abi bir şey söylüyor o sırada saat 12.00 falan sonra adam bir şey söylüyor, sonra tekrar cüneyt abi bir şey diyor ama saat 16.00 falan olmuş. arada heralde yemek molası verilmiş ve arka plandaki saat unutulmuş. sanki bir laı 4 saatte söylemiş gibi....

Üye No: 70,254

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 08, 2006 8:55 pm Mesaj: #9

ya ben film değil de bi TV dizisinde bulmuştum böyle bi hata. dizideki tüm oyuncuların telefonlarını birden mavi kapaklı telefona çewirdiler.. yani bi bölümden sonra tüm oyuncuların telefonalrı değişti we aynı marka oldu... (aliye dizisinde)
BluePierre

Üye No: 60,204

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 03, 2006 1:09 am Mesaj: #10

yine bir cem yılmaz filmi olan "hokkabaz"da

araç içi çekimlerde arkada karavan görünmüyor.Sadece dış planlarda karavan var Çok Mutlu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 16 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar