Sağlık Meslek Liseleri
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 27 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
crazy girl

Üye No: 18,656

Açıklama: Hadi bakalım buraya gelin
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 30, 2005 8:27 pm Mesaj: #1

ben izmir yenişehir dr.osman yaşar sağlık meslek lisesinde şu an ilk sınıfta okuyorum.bölümüm radyoloji teknisyenliğiGülücük

Üye No: 30,352

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 8:17 pm Mesaj: #2

2000 de mezun oldum ben ordan. sonra özelde çalıştım biraz sonra siirt-kurtalanda şimdide kocaelideyim. ama şunuda söyliyimki izmir başka bi şehir hatta dünya Gülücük
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
crazy girl

Üye No: 18,656

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 12, 2005 11:48 am Mesaj: #3

eee koskoca TURKBOARD ALİSİNDEN İKİ KİŞİMİ VARIZ YANİ.Hadi arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum Gülücük Punky Cool

Depdeli

Üye No: 848

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 15, 2005 7:25 pm Mesaj: #4

1990 Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Toplum Sağlığı mezunuyum. İki kişi değilsiniz. Benim tanıdığım sağlık meslek lisesi mezunu iki arkadaş daha var boardda arkadaşlar. 13 senemi verdim sağlık alanında. Sevgiler...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
atropin
Maniak

Üye No: 2,938

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 17, 2005 1:30 am Mesaj: #5

Ama benim mesajlar vardı bu başlık altında nereye gittilerki?Madem öyle tekrar yazalım:

Ben de Kütahya Sağlık Meslek Lisesi mezunuyum. Bölüm sağlık memurluğu. Her ne kadar şimdi sağlık memurluğu yapmasan da yine sağlık sektöründeyim. O yatılı okul yılları çok güzeldi hayatta unutulmaz. Buradan tüm meslektaşlarıma ve öğrenci arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum. Bu arada xyz nin bahsettiği kişlerden biri benim:)

I'm trying to find you in every name, in every face but still I can not find you. Don't you have feeling too? Do you think I can find you again? I feel like hating you so much and missing you so much too!
xyz
Depdeli

Üye No: 848

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 17, 2005 1:45 am Mesaj: #6

Evet biri atropin. Bir de laborant var buralarda bi yerlerde. Çok Mutlu
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
atropin
Maniak

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 17, 2005 6:52 pm Mesaj: #7

Belediyeye haber verdim bir ara ilgilenecekler Gülücük Ya başka kimse yok mu değerli sağlık camiasının mneferleri neredeler ?

I'm trying to find you in every name, in every face but still I can not find you. Don't you have feeling too? Do you think I can find you again? I feel like hating you so much and missing you so much too!
dream_club

Üye No: 20,520

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 18, 2005 5:17 pm Mesaj: #8

Bi de ben varım. tıbbi laboratuvar mezunuyum. Ama laborantlık yapmıyom alışamadım hastane ortamına...

atropin
Maniak

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 19, 2005 4:12 pm Mesaj: #9

mrb dream_club hoşgeldin Evet haklısın hastane ortamı yoğun ve bunaltıcı oluyor. Allah ne yokluğunu göstersin ne de muhtaç etsin derler ya aynen öyle.

born of fire

Üye No: 38,375

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 04, 2005 1:24 pm Mesaj: #10

crazy nbr cagırdın die geldın işallah bana cwp yazarsın .............ben yunus izmir ya sen................:optm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 27 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar