Recep İvedik 2 geliyor
Bölüm Yetkilileri: By.Ee, exUBert
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 12 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
JiLda
Editör
Editör

Üye No: 71,805

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 12:41 pm Mesaj: #1

Kıllı, göbekli argo konuşan beyaz perde kahramanı Recep İvedik beyaz et işine giriyor.

5 milyondan fazla kişinin izlediği Recep İvedik’in devam niteliğindeki ikinci filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanıyor. Şahan Gökbakar’ın TV şovlarında canlandırdığı Recep İvedik karakterini beyazperdeye taşıyarak beklenilen üstünde gişe rekoru kıran filmin ikincisi için kasım ayında ‘kamera’ denilecek. Merakla beklenen filmin isminin, kesin kararlaştırılmamakla birlikte ‘Recep İvedik’in Tavukları’ olması düşünülüyor. Ünlü komedyen ilk filminde komik tatil maceralarını anlatırken ikinci filminde ise hayvan çiftliğinde tavuk besleyecek.

ANTALYA’DA ARSA KİRALADI

Tavuk çiftliği için mekan arayışına geçen Şahan, Antalya-Manavgat yolu üzerindeki Kara Ambar Kamyoncular Derneği’ni tercih etti. Çiftlik için derneğin yanıbaşında bulunan arsayı kiralayan Şahan, geçen günlerde özel uçakla arsayı ziyaret etti. Çekimler başlayana kadar arsanın üzerine mısır ekilmemesinin talimatını verdi. Filmi yine yönetmen kardeşi Togan Gökbakar çekecek.

Akşam

..beşik gibi sallar hayat bizi, çeker basar vesikalık resmimizi, gözlerimiz kimlik belgesi gibi, kayıt tutar ya buz, ya bebek mavisi..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
eshquia
ehl-i keyf
Admin

Üye No: 16,455

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 1:07 pm Mesaj: #2

Gözüm görmesin bu adamı yaa!
Az da olsa bir sempatisi vardı ilk başladığında, yerle yeksan etti.

M@Vi
| Sağanak |
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,187

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 1:27 pm Mesaj: #3

GeLmesede oLur.

Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 1:28 pm Mesaj: #4

Bekliyoruz merakla Füüü üüü üü yakaladım

Ballıkaya

Üye No: 88,650

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 1:40 pm Mesaj: #5

yine gidecek olur mu acaba? yow yow

TurkBoard Fan

Üye No: 71,008
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 12, 2008 3:50 pm Mesaj: #6

Ay nedir bu Recep İvedik çılgınlığı ya yow yow Hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum yow yow

Kim olduğumu bilmenin ne önemi var..
Ya da nereden gelip nereye gittiğimin..
...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
yağmurla gelen
..k a y ı p..
TurkBoard Fan

Üye No: 88,992

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 12, 2008 4:35 pm Mesaj: #7

Hiç şaşırmadım..

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

...Yağsın yağmurlar..

monsoon
_SerzeniŞ_
TurkBoard Fan

Üye No: 112,362

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 12, 2008 4:36 pm Mesaj: #8

yine Recep yine aynı geyik Baygın

Alla fine sara come se non avessimo vissuto.
Io andro per mia via, il sole per la sua..
DrAmAQuEeN
à la vanille
Pano Yöneticisi

Üye No: 51,208
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 12, 2008 5:03 pm Mesaj: #9

Başka sözüm yok.

Maybe you can read my mind..

Precious
// Asi
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 4,058

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 12, 2008 11:04 pm Mesaj: #10

« M@Vi » demiş ki:
GeLmesede oLur.

Başka Söze Ne Hacet !

Mevlana

Gecelerde Sürükleniyorum
Sesimi Duymasanda Aldırış Etmeden Düşünüyorum İşte...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 12 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar