Öncelik Fatih Tekke Transferinde...
Bölüm Yetkilileri: L£0N, Michael Scofield, VivaLaVida
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 26 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 60,954
Gizli

Yasaklandım

Açıklama: Hamiş'ten...
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 4:43 pm Mesaj: #1

Yönetimin radikal kararlar almasının ardından gözler ara transfer dönemine çevrildi.

Hücumda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor’da Gökhan’ın da kadro dışı bırakılması forvete yeni bir takviyeyi adeta kaçınılmaz kılıyor. Bu doğrultuda yönetimin öncelikli rotası Rusya olacak. Bordo-Mavili idareciler, liginin bitmesine bir hafta kalan Zenit’in yıldızı Fatih Tekke için Rus ekibinin yöneticileriyle masaya oturacak. Zenit’ten bonservis konusunda fikir alacak Trabzonspor’un kurmayları daha sonra transferin toplam maliyeti için kaynak arayışı başlatacak.

KADER BİZİ 61 KENARA!

"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir. Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
sernarrow
Şşşş! Sessizlik!
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 89,688
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 5:19 pm Mesaj: #2

nihat gibi olmaz inş. Füüü üüü üü

Boynumuzda atkılarla,üstümüzde formalarla,
istanbulda deplasmanda
İNADINA PEŞİNDEYİZ!!....

Yeri gelir Şair oluruz
Yeri gelir Küfürbaz!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 5:23 pm Mesaj: #3

« sernarrow » demiş ki:
nihat gibi olmaz inş. Füüü üüü üü

Nihat'tan çok daha kaliteli bir golcü olduğu için, onun gibi olmaz (:
Yeter ki gelsin!

KADER BİZİ 61 KENARA!

"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir. Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
sernarrow
Şşşş! Sessizlik!
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 5:24 pm Mesaj: #4

salmasın kendini die dedim (:

istanbulda deplasmanda
İNADINA PEŞİNDEYİZ!!....

Yeri gelir Şair oluruz
Yeri gelir Küfürbaz!
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 5:24 pm Mesaj: #5

« sernarrow » demiş ki:
salmasın kendini die dedim (:

Fatih salmaz...
O başkadır!
Sultan Tekke'dir...

KADER BİZİ 61 KENARA!

sernarrow
Şşşş! Sessizlik!
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 5:31 pm Mesaj: #6

bekliyoruz ozmn (:

ama onun öncesinde umutla gökhanın gitmesi gerek diye düşünüorum Füüü üüü üü

istanbulda deplasmanda
İNADINA PEŞİNDEYİZ!!....

Yeri gelir Şair oluruz
Yeri gelir Küfürbaz!
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 6:26 pm Mesaj: #7

« sernarrow » demiş ki:
bekliyoruz ozmn (:

ama onun öncesinde umutla gökhanın gitmesi gerek diye düşünüorum Füüü üüü üü

Gökhan zaten kadro dışı bırakıldı...
Azrail gelse onda alacak ruh bulamaz!
Umut kalmalı...
Eğer Fatih gelirse en azından bişeler öğrenir...

KADER BİZİ 61 KENARA!

ylcntrs
.:.ylcntrs.:.

Üye No: 175,331

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 7:12 pm Mesaj: #8

bence almasınlar onu artık yaslandı...bence daha genc we daha dınamık bırını arayıp bulup onu getırsınler...amma olmaz nıye genc alsınlar kı takım kar eder belkı yok yaslı alsınlar 1-2 yıl oynar ondan sonrada emeklı olur.....ne gerek war canım bole seylere takım ı gelıstırmeye...Türkiyede yneticilerden hepsinden bi cacık olmaz...stupiddler.... yakaladım

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Draniela
Absolut - Redbull

Üye No: 168,070

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 10:41 pm Mesaj: #9

Adamı sattıklarından beri bir rahat vermediler.
Fatih Tekke de Fatih Tekke.
Sanki adam futbolun ilahı,bu haberler sıktı artık.
Medyanın prim yapmasından başka birşey değil.
Alcaklarsa alsın almayacaklarsa almasınlar ama uzatıp durmasınlar,kabak tadı verdi.

Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 23, 2009 10:53 pm Mesaj: #10

« Draniela » demiş ki:
Sanki adam futbolun ilahı,bu haberler sıktı artık.
Medyanın prim yapmasından başka birşey değil.

Sadece medyanın abartması mı ?
Adam oynuyor da istiyoruz!
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerindendir!
Spor yazarları bile bunu kabul etmiştir...
Alırsak alırız sen merak etme olur mu ?
Bay Bay

KADER BİZİ 61 KENARA!

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 26 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle