Okullar erken açılacak
Bölüm Yetkilileri: eshquia, exUBert, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
JiLda
Editör
Editör

Üye No: 71,805

Haber  Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 11:19 pm Mesaj: #1

Okul öncesi eğitime ve ilköğretim 1. sınıfa yeni başlayacak öğrenciler için okullar 1 Eylül 2008 Pazartesi günü açılacak.
Milli Eğitim Bakanlığının "İlköğretim 1. sınıflar ile ana sınıflarına başlayacak öğrencilerin okul korkularını yenmelerini
ve okula uyumlarını sağlamak" amacıyla 2006-2007 eğitim-öğretim yılında başlattığı uygulama bu yıl da devam edecek. Bu çerçevede söz konusu öğrenciler, 1-5 Eylül 2008 tarihleri arasında "uyum programına" alınacaklar.

Bu uygulamayla öğrencilerin, "öğretmenlerinin gözetiminde çeşitli etkinliklere katılmaları, okullarını, sınıflarını, arkadaşlarını ve öğretmenlerini tanımaları ve evlerine güvenle gidip gelme eğitimi almaları" amaçlanıyor. Bu süreç içinde veliler de "çocuklarıyla okula gidip gelmelerinin alışkanlık haline gelmemesi için" zaman zaman sınıf ortamına alınıyor ve rehberlik ve psikolojik danışma servislerince ilgilendiriliyor.

Resmi tatillerin hafta içine denk gelmesi nedeniyle 2008-2009 eğitim-öğretim yılı takviminde yeniden düzenleme yapıldığı için, ilköğretim ve ortaöğretim okulları 8 Eylül 2008 Pazartesi günü açılacak. Eğitim-öğretim yılının ilk yarısı 23 Ocak 2009 Cuma sona erecek ve öğrenciler 26 Ocak-6 Şubat 2009 tarihleri arasında tatil yapacaklar. İkinci yarıyıl 9 Şubatta başlayacak ve 12 Haziranda sona erecek.

internethaber

..beşik gibi sallar hayat bizi, çeker basar vesikalık resmimizi, gözlerimiz kimlik belgesi gibi, kayıt tutar ya buz, ya bebek mavisi..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
__osiris__
...asla vazgeçme...

Üye No: 60,091

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 11:25 pm Mesaj: #2

Çok erken açılıyor Sümüklü

Çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı."
monsoon
_SerzeniŞ_
TurkBoard Fan

Üye No: 112,362

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 11:28 pm Mesaj: #3

baslıyo yine bizim tantana Baygın

Alla fine sara come se non avessimo vissuto.
Io andro per mia via, il sole per la sua..
Figo
Denysmaral=>Figo

Üye No: 68,906

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 11:32 pm Mesaj: #4

8 eylül mi Baygın Baygın
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar