Nasıl Bir Gelin Olacaksın?
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 29 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
! Didem !

Üye No: 96,455

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 21, 2008 6:19 pm Mesaj: #1

Burdan...

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 21, 2008 7:12 pm Mesaj: #2

güzelmis Çok Seviyor

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
e.pack2
hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 21, 2008 9:19 pm Mesaj: #3

sen biraz dikkat et
ya insan bi defa evlenir sen azcık süslen demi ama klasik olma şekerim

ya da evlenmez (:

Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,187

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 22, 2008 2:15 am Mesaj: #4

« e.pack2 » demiş ki:
sen biraz dikkat et
ya insan bi defa evlenir sen azcık süslen demi ama klasik olma şekerim

ya da evlenmez (:

Seni Görünce geLdim yow yow

Not-Not: 
mütevazi ve şık
sen gayet abartısız şirin hoş bir gelin olacaksın gayette mütevazi olacaksın yani sen de süper olacaksın Çok Mutlu ha ha
Ne demezsin Ama bennn

DüşLeri sürgün kaLmıştır. . .
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Sphisnks
Yasaklandım

Üye No: 70,341

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 22, 2008 2:42 am Mesaj: #5

OO gözler açık
seni gören tü tü tü maaşallah dicek o kadar güzel olcan gözler senden alınmayacak damat bey kıskanmasın sonra yani afet olacaksın
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder AIM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
.VictoriA.
' 1 '
TurkBoard Fan

Üye No: 110,486

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 22, 2008 2:55 am Mesaj: #6

mütevazi ve şık
sen gayet abartısız şirin hoş bir gelin olacaksın gayette mütevazi olacaksın yani sen de süper olacaksın

yakaladım Melek ama..

gözlerin cezayir menekşesi

yesil
E&E "29.10.2008"

Üye No: 69,983

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 22, 2008 11:39 am Mesaj: #7

« Sphisnks » demiş ki:
OO gözler açık
seni gören tü tü tü maaşallah dicek o kadar güzel olcan gözler senden alınmayacak damat bey kıskanmasın sonra yani afet olacaksın

aynisi banada cikti (:
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 1:27 pm Mesaj: #8

Alıntı:
OO gözler açık

Hehehehe

tesekkurler Füüü üüü üü

TuRKuaZ41
... FaRzeT ...
TurkBoard Fan

Üye No: 88,185
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 1:56 pm Mesaj: #9

iştee
sen orta şeker bişeysin fena değilsin yani biraz bakıp güzel diyecekler sadece

Üzgünüm

güneşim
'yeni yıl yeni umut'

Üye No: 65,699

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 2:04 pm Mesaj: #10

OO gözler açık
seni gören tü tü tü maaşallah dicek o kadar güzel olcan gözler senden alınmayacak damat bey kıskanmasın sonra yani afet olacaksın...

Heyoo

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 29 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar