Milletçe Kötümsermiyiz ?
Bölüm Yetkilileri: e.pack2, eliah, JiLda, M@Vi, SUB-ZERO
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
paLpebra
Pseftikos-Kosmo
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,931

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 07, 2008 3:55 pm Mesaj: #1

Büyük gazetelerimizin birinde yönetici semineri veren uzman Türklerin dünyada en kötümser milletlerden biri olduğunu iddia etmiş. Peşinden küçük bir test yapmış. Bitişik sözcüklerden oluşan aşağıdaki cümleyi birkaç saniyeliğine gösterip yöneticilerden okumalarını istemiş:

"THEGODISNOWHERE"
Katılımcıların hepsi bu cümleyi:

"THE GOD IS NO WHERE"
diye okumuş. Yani "Tanrı hiçbir yerde değildir" seklinde.Uzman acı aci gülümsemis... "Tam bekledigim gibi" diye mirildanmis.Bati ülkelerindeki seminerlerde katılımcılar bu cümleyi söyle
okurlarmış:

"THE GOD IS NOW HERE"
Yani: "Tanrı şimdi burada"...

Uyuduğun kaldırımları anlamalısın
Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, düşmemeli (baba)
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Kelebeğin Günlüğü
Müstakbel ölü...
TurkBoard Fan

Üye No: 14,299

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 07, 2008 4:00 pm Mesaj: #2

Allah Allah, belki seminere katılanlar kötümser değil de sâdece ateistti. Füüü üüü üü Ama bennn (Tabii bu tevâtürün hakîkat payı varsa...)

hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 07, 2008 4:02 pm Mesaj: #3

milleti bilemicem ama ben kötümserim yakaladım

teşekkürler Saygılar

Admin

Üye No: 36,755

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 07, 2008 4:25 pm Mesaj: #4

« Kelebeğin Günlüğü » demiş ki:
belki seminere katılanlar kötümser değil de sâdece ateistti. Füüü üüü üü Ama bennn

Benimde aklımdan ilk bu geçti ama kötümser olduğumuz fikrine katılıyorum kesinlikle.

Bu hayatın kurallarıyla ne zaman çıksam yola; kazandıkça kaybettim, yükseldikçe alçaldım...
Ne aklımdan kurtuldum, ne delirdim...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
~MaVi KıYaMeT~
Faili Mechul

Üye No: 113,284

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 12, 2008 3:00 pm Mesaj: #5

Bencede ülkece karamsarız yow yow

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar