Mause kotrolden çıkmaya başladı
Bölüm Yetkilileri: Equ!NoX, exUBert, Faint, MaXwELL, realdogus, VivaLaVida
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 7 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
MIZ MIZ
BaTıN&EgE

Üye No: 14,337

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 05, 2008 6:31 pm Mesaj: #1

Fareye bugünlerde bişeyler oluyo,, kendiliğinden donuyo, bi bakıyorum ekranın başka bi yerine gtmiş,, kafayı yiycem kontrol etmekte zorlanıyorum,, bi fikri olan arkadaş var mı?

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
realdogus
|-- RenoVaTio --|
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 13,110

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 05, 2008 6:34 pm Mesaj: #2

Öncelikle ne tür bir mouse' a sahip olduğunuzu söylerseniz,daha iyi yardımcı olabiliriz.. bilyelimi,lazer limi,usb mi vs

aklı karıştı Şeytan'ın
Kim Şeytan? Kim Melek?
Melek olunca kendisi,karşısındaki Şeytan mı olmuştu?
bilemedi,sustu...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
RastaRules
..başka türlü 1şey..
TurkBoard Fan

Üye No: 101,557

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 05, 2008 6:36 pm Mesaj: #3

Pillerinde bitme ya da lazerinde coşma olayı gerçekleşiyor olabilir.

MIZ MIZ
BaTıN&EgE

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 06, 2008 6:22 pm Mesaj: #4

kablolu ve optik microsoft, şu anda adını unuttum kablosunun ucundaki küçük fişi çıkarttım ve usb'ye taktım sorun çözüldü ancak bi arkadaşım usb'den değil de diğer şekilde yani yuvarlak uçlu fişi taktığımız yerden girişi tavsiye etmişti
phsy©o

Üye No: 133,704

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 06, 2008 6:27 pm Mesaj: #5

yeni bi program yükledinmi hiç. benim bi ara winamp açıkken fareyi kontrol edemiyodum çok ilginç Gülücük

BaTıN&EgE

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 07, 2008 1:27 pm Mesaj: #6

Yok hayır farklı bi program kullanmadım, yalnız çocuklar pc'de oyun oynuyolar ve bazen de kontrolden çıkıyolar, yapışkan tuşlar filan devreye giriyo ve buna benzer şeyler,, sistem de küçük bi sorun olduğunu düşünüyorum ama ne??
MIZ MIZ
BaTıN&EgE

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 13, 2008 8:35 pm Mesaj: #7

Bilgisayara yeni format ta attım, yani engel olabilecek hiç bir program yok şu anda ve hala aynı sorunum devam ediyor. Ucundaki fişi çıkartıp usb girişe taktığımda sorun düzelmiş gibi oluyo ancak kısa bir süre sonra mause donup kalıyo ve bakıyorum ki ışığı da sönmüş, usb girişi çıkartıp tekrar takıyorum ling ling sesi geliyo ve tekrar sorunsuz bi şekilde çalışmaya başlıyo, ancak kısa bir süre sonra yine sorun aynı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 7 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar