Marmara Üniversitesi
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 10 sayfa) [Bu başlıkta 98 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
trkcr

Üye No: 3,778

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 23, 2005 10:30 am Mesaj: #1

http://www.marmara.edu.tr/

Herkeze selamlar...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
boooş

Üye No: 27,413

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Eyl 28, 2005 12:50 pm Mesaj: #2

ne kadar çok marmaralı varmışşş ya.....
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Serena
..Senden Daha MeLek..

Üye No: 29,812

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Eyl 28, 2005 8:31 pm Mesaj: #3

nerde MarmaraLılar yaaa..
yokmu kimse.. ?

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Eyl 29, 2005 9:27 am Mesaj: #4

Bu sene mezun oldum bunca okul arasında bizim okulun olmaması tuhaf geldi açtım bu başlığı sandımki çok kişi gelir burda tanışır yardımlaşır ama pek umduğum gibi olmadı anlaşılan marmaralı turkboardçu pek yok galiba belki okul açıldığında katılım artar farkımız belli olur))))))

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Eyl 29, 2005 11:27 am Mesaj: #5

burdayzz iştee.ama çoooook azız Sümüklü((((
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ZinNia

Üye No: 30,109

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 30, 2005 2:38 am Mesaj: #6

ben de geldim
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
tutsakkahraman

Üye No: 21,971

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 11:17 pm Mesaj: #7

bende burdayım.. bölümümün ismini sölemekten çok hoşlanıyorum çünkü kimse ne olduğunu bilmiyo Mekatronik Öğretmenliği nedir diye sormayın sakın Gülücük

TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 27,211

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Ekm 01, 2005 11:53 pm Mesaj: #8

biliyorum burası benim yerim değil ama mekatronik ne demek bana o tabloyu gönderir misin?
LOL

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
boooş

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ekm 02, 2005 5:30 pm Mesaj: #9

[quote="trkcr @ Prş Eyl 29, 2005 8:27 am"]Bu sene mezun oldum bunca okul arasında bizim okulun olmaması tuhaf geldi açtım bu başlığı sandımki çok kişi gelir burda tanışır yardımlaşır ama pek umduğum gibi olmadı ....ilk oalrak tanışalım o zaman ben diş hekimliğindenim nişantaşı vadisinden yanii Gülücük tekrar 2. sınıftayımm..sizzz ???
trkcr

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ekm 03, 2005 9:44 am Mesaj: #10

Selamlar taze elektronik ve haberleşme öğretmeniyim ama öğretmenlik yapmıyorum ve tabiki Göztepe Merkez. Mekatronikte gayet ilginç bi bölüm ama teknik eğitim bünyesinde öğretmenlik eğitiminin verildiğini duymamıştım. Bu arada sayımızda artıyo aman nazar değmesin ayrıca okullarda bugün açıldı galiba sabah işe gelirken okulun önünden geçtimde baya kalabalıktı yeni eğitim yılında herkese bütsüz seneler)))))))))))

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 10 sayfa) [Bu başlıkta 98 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar