Kızartma Yağının Sıçraması Nasıl Önlenir?

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
KrizanteM
H ü z ü n b a z
Admin


Kayıt: 16.11.2005
Üye No: 36,755
Offline




Tarih: 15 Ocak 2013, 10:45 Tek mesaj gösterimi1



Kızartma yaparken en korktuğumuz şey üzerimize yağ sıçramasıdır. Hele hele yeşilbiber kızartırken bu olasılık oldukça güçlüdür. Ancak tavaya biraz tuz katarsanız yağın patlamasını engelleyebilirsiniz.Yeşilbiber kızartırken de tavanın üzerini mutlaka bir kapak ile kapatın.




_________________



Bazen ben kelimeleri değiştiriyorum yazı oluyor, bazen kelimeler beni değiştiriyor, yazık oluyor..


 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [1 Mesaj] « Önceki başlıkSonraki başlık »


Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle