Kendinize ne kadar güveniyorsunuz?
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 10 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
blâck|róse
Çuff.. çufff...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 25,380
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Mar 27, 2008 6:11 pm Mesaj: #1

Hayatta başarılı olmanın en önemli anahtarı kendine güvenmektir. Peki siz bunu başarabiliyor musunuz?

Moralin bozuk olduğu zaman içinden gelen sese göre davranırsın, hislerine güvenirsin.

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Eğer birisi fikirlerine karşı çıkarsa ve kendi fikrini kabul ettirmek için uğraşırsa, yine de kararından dönmezsin.

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Sadece sana saygı ve sevgi duyan insanlarla arkadaşlık kurarsın.

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Ne istediğini ve neyi sevdiğini kesin olarak bilirsin.

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

İstediğini elde edebilmek için etrafındakilere neye ihtiyacın olduğunu rahatlıkla söylersin.

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Arkadaşlarına, özel işlerine ve sosyal aktivitelerine zaman ayırırsın.

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

İyi özelliklerinin neler olduğunu bilirsin

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Kötü eleştiri aldığın zaman soğukkanlılığını koruyamazsın

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Kendine güveniyorsun, yetenekli olduğunu düşünüyorsun

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Yalnız başına olsan bile kalabalık bir ortama girmekten rahatsızlık duymazsın

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

Öyle anlar oluyor ki boşa çabaladığını hissediyorsun

a-Her zaman
b-Bazen
c-Hiçbir zaman

SonuçLar:

a - Zor durumda kalsan bile kendine olan güvenin sayesinde bundan bir şekilde sıyrılmayı başarıyorsun. Kendini sevmeyi, iyi özelliklerinin neler olduğunu, bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmişsin. Ama arada sırada bunu biraz abartıp fikirlerini eleştirenleri küçük görüyor, onlara tepki gösteriyorsun. Bu konuda dengeyi tutturmalısın.

b - Test Sonucu:Kendine güveniyorsun, ama karşılaştığın her zorlukta kafanda bir takım soru işaretleri beliriyor ve kendinden emin olamıyorsun. Stresli işlere adım attığında sanki bütün özgüvenini kaybediyor, birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Ama korkma, bu durum çok normal. Arkadaşlarından yardım alarak pozitif olmayı başarabilirsin.

c -Test Sonucu:Hataların ve kusurlarınla, seni "sen" olduğun için sevmelisin. Eğer bunu başrabilirsen eksik gördüğün yönlerini tamamlayabilirsin. Özgüveninin ciddi bir tamire ihtiyacı var. Yeteneklerinin ve iyi yönlerinin üzerine giderek içi dünyanı zenginleştirebilirsen yakın bir gelecekte bunun vücut diline yansıdığını göreceksin. Bu konuda yardım almaktan da çekinme!

Durdur artık bu rüzgarı ..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Sphisnks
Yasaklandım

Üye No: 70,341

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Mar 27, 2008 6:32 pm Mesaj: #2

aaaaaacac Saygılar
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder AIM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
mi niña
." Annabel Lee " .
TurkBoard Fan

Üye No: 88,520

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Haz 19, 2008 1:34 am Mesaj: #3

a Saygılar Saygılar

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
katedralin
Her gece bir öncekini öldür,tekrar hayata döndür..

Üye No: 12,401

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Haz 19, 2008 2:29 am Mesaj: #4

durumlara göre degişkenlik gösteren bişey bu
teşşekkurler test için

aşk :)
TurkBoard Fan

Üye No: 113,297
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Haz 19, 2008 2:30 am Mesaj: #5

Saygılar Saygılar

paranoai
\..in Kuşadası../

Üye No: 129,386
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Tem 13, 2008 9:36 pm Mesaj: #6

aababaacaaa .. :pP iLginç test için saoL Müzik dinliyorum

...
TurkBoard Fan

Üye No: 71,008

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:22 pm Mesaj: #7

b Melek ama..

Kim olduğumu bilmenin ne önemi var..
Ya da nereden gelip nereye gittiğimin..
...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
rockübra
-boRn to rocK-

Üye No: 83,240

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 8:31 pm Mesaj: #8

bbbbbbbbb Melek ama..

Üye No: 116,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 15, 2008 7:29 am Mesaj: #9

Not-Not: 
b - Test Sonucu:Kendine güveniyorsun, ama karşılaştığın her zorlukta kafanda bir takım soru işaretleri beliriyor ve kendinden emin olamıyorsun. Stresli işlere adım attığında sanki bütün özgüvenini kaybediyor, birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Ama korkma, bu durum çok normal. Arkadaşlarından yardım alarak pozitif olmayı başarabilirsin.

işte sonuç Gülücük

SeZeR OzGeN
Ağlamak da bir çeşit gülmektir.

Üye No: 65,863

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 15, 2008 1:01 pm Mesaj: #10

hmm güzel test bnm ki tuttu valla ( bu arada "a" çıktım )

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 10 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar