Kaşlarimızı nasil almaliyiz?
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 21 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
BaLKIZ
Und jetzt gehe ich weinen!

Üye No: 15,473

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Şub 22, 2006 2:46 am Mesaj: #1

Kaşlarınızın modelini değiştirme zamanı

Kaşınızı kime aldırmalısınız?

Bunun için kaşınızı alacak kişinin kendi kaşlarını nasıl aldığına bakmanız yeterli. Kuaför salonuna girdiğinizde kaş alacak kişinin kaşlarına dikkatlice bakın. Kaşları iyi alınmış gözüküyorsa tereddüt etmeden kaşlarınızı ellerine teslim edebilirsiniz.

Bu görüntüye sahip olmak için 3 neden

* Kalın görünümlü kaşlar, göz bölgenizi daha çok vurgular.
* Göz makyajına fazla zaman harcamanıza gerek kalmaz.
* Kavis olmadığı için kendiniz de kolayca düzeltebilirsiniz.

Eski alışkanlık, yeni trend

Bumerang görünümlü kaşlara elveda: Son yıllarda hemen hemen herkesin tercihi olan ince ve kavisli kaşlara veda etmenin zamanı geldi. Bu tip kaşlar, yüze kızgın bir ifade verdiği gibi, yaşı da büyük gösteriyor!
Hafif eğimli, kalın kaşlara merhaba: Yeni kaş modelinizle yüzünüzün ifadesi yumuşayacak. Ancak, bu kaş modelini, seksenli yılların dağınık ve kalın kaş modası ile karıştırmayın!

Kaş alma metodları

Cımbız: Yeni kaş modasını uygulamak için önce profesyonel ellere ihtiyacınız olacak. Daha sonra kendiniz aynı şeklin üzerinden düzeltebilirsiniz. Kalın kaşlar, ince kaşlara göre daha az uğraş isteyeceği için cımbızla düzeltmeniz yeterli olacaktır.

Ağda: Ülkemizde henüz fazla yaygınlaşmasa da ağda ile kaş almak pratik ve acısız bir yöntem. Gür ve inatçı kaşlar için cımbızdan daha etkili olan ağdayı kendiniz uygulamayın. Bu işlemi kaşınızı alan kişinin yapması daha doğru olur.

Kaş boyama metodları

Yeni kaşlarınıza kavuşmak için biraz zaman, biraz da sabır gerekeceği için, kalınlaşma sürecinde kaşlarınızı boyayarak düzgün bir görüntü elde edebilirsiniz. Kaş renginizin saç renginizle uyumlu olması için kaşlarınızı saç boyası ile değil de kozmetik reyonlarında bulabileceğiniz kaş kit'leri ile boyayın. Hemen hemen her markanın kaş kit'i var.

Evde kaş alma yöntemleri

Kaşlarımı kimseye elletmem kendim alırım diyorsanız yeni kaş modasını evde de uygulayabilirsiniz.

1. ADIM: Bir kalemi burnunuzun kenarına paralel şekilde tutarak kaşınızın başlangıç noktasını belirleyin. Kaşınızın en yüksek bölgesini yani eğimin başlayacağı yeri belirlemek için kalemi göz bebeğinizin bitiş noktasına paralel tutarak işaretleyin. Bitiş noktasını belirlemek içinse, kalemi gözünüzün dış köşesinden kaşınıza diagonal tutun.

2. ADIM: Göz kalemiyle işaretlediğiniz noktaları birleştirerek kaş şeklinizi oluşturun. Daha sonra cımbız, ip veya ağda yardımıyla işaretin üzerinden alın.

Kaşlarınızın görüntüsü kalın olacağı için birden fazla tüy çekmeyin. Kaşlarınızı tek tek alın ki arada boşluklar olmasın. Kaşlarınızın üst bölgesi için de aynı durum geçerli. Çok fazla tüy alırsanız kaşınızın şeklini bozabilirsiniz.

3. ADIM: Kaş fırçası ile tarayıp, uzun tüyleri makasla kesin.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
.: Adige Phşaşe :.
Emektar

Üye No: 38,235
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Şub 22, 2006 11:06 am Mesaj: #2

Cok Zahmetli ve Cok Dikkat Isteyen Bir Is..

Tesekkurler Bu Guzel Bilgiler Icin BaLKIZ Wink

èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Şub 22, 2006 9:03 pm Mesaj: #3

bi defa kuzene gel ben alicam ka$larini dedim berbat ettik kizin ka$larini Çok Mutlu elinden de zor kurtuldum valla ((:

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
Emektar

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Şub 22, 2006 9:44 pm Mesaj: #4

Kuafor Salonundaki Kizin Saclarini Cekip Bende Onun Kaslarini Almistim Çok Mutlu

O Gunden Beri Adim Manyak Seda Çok Mutlu

KrizanteM
H ü z ü n b a z
Admin

Üye No: 36,755

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 23, 2006 12:54 am Mesaj: #5

seda çok hoşsun yaaa..:GülücükGülücükGülücük

Bu hayatın kurallarıyla ne zaman çıksam yola; kazandıkça kaybettim, yükseldikçe alçaldım...
Ne aklımdan kurtuldum, ne delirdim...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
purplerain

Üye No: 48,295

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 23, 2006 1:00 am Mesaj: #6

ne kadar önemli ama kaş insanın yüz ifadesini değiştiriyor resmen, kendimize en yakışanı bulmak da zor,bunu hakkıyla yapanı bulmak da

NeverLand
furtuna
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 23, 2006 1:16 am Mesaj: #7

« evanesce » demiş ki:
bi defa kuzene gel ben alicam ka$larini dedim berbat ettik kizin ka$larini Çok Mutlu elinden de zor kurtuldum valla ((:

Yardım edin Yardım edin Yardım edin

Kaşlarımla iyiyiz yaa biz Cool

içime pekmez akıttım ..kar karıyorum..

sen oradaydın ve bir gün benimle tanışacağını bilmiyordun ..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
Emektar

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 23, 2006 11:02 am Mesaj: #8

Eed Yuz Ifadesini Belirliyo. Zaten O Yuzden Bende Tepki Gosterdim Çok Mutlu Benim Suratima Sey Ifadesi Vermisti.. Sey.. Anlarsiniz ya Çok MutluÇok Mutlu

Bide Yamulunca Onlari Duzene Sokmak Icin Cekilen Cile ? O Kirli Pis Gorunum Aaaaaaay Igrenc Çok Mutlu Bilmedigim Birine Hayatta Yaptirtmam O Isi O Yuzden Çok Mutlu

KrizanteM
H ü z ü n b a z
Admin

Üye No: 36,755

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 23, 2006 1:28 pm Mesaj: #9

ammada yaptınız haaa...

yav kaş almak bebek işi,
ilk seferinde gerçekten zorlanmıştım,
ama artık gözüm kapalı alıyorum yavv.. E be köylü kızı? Füüü üüü üü Füüü üüü üü Füüü üüü üü

hade bana iş düştü sıraya kızlar ,
başlıyoruz..
önce kim ister bakalımmm.. Füüü üüü üü Füüü üüü üü

Bu hayatın kurallarıyla ne zaman çıksam yola; kazandıkça kaybettim, yükseldikçe alçaldım...
Ne aklımdan kurtuldum, ne delirdim...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
Emektar

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 23, 2006 1:29 pm Mesaj: #10

Soru mu Simdi Bu ? Tabiki Ben hahahahaha

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 21 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar