Kaliteli .mkv (x264) formatlı videolar yapmak
Bölüm Yetkilileri: Alkali©, MichaeL, realdogus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 6 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 87,619

Uyarı : 1

Açıklama: Videolu ve Sesli Anlatım
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 01, 2009 12:11 am Mesaj: #1

Eğer x264 codec paketi ile kodlanmış .mkv formatı hakkında bir bilginiz varsa ve filmlerinizi .xvid codec paketi ile kodlanmış filmlerle aynı kalitede ama daha az boyutlu olarak saklamak istiyorsanız, bu anlatım tam size göre. Anlatımda MeGUI programı kullanılmış olup, aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Videolu anlatım, toplam 6,11 dakika olup xvid ile kodlanmıştır. Rar şifresi yoktur.

Program hakkında çok fazla detay var ama ben de programı son 1 haftadır kullandığımdan sizleri pek teknik ayrıntıya boğmak istemedim. Eğer programın kullaınıcıları varsa ve burada geri bildirimde bulunurlarsa sevinirim. Programı anlamamı sağlayan tüm Türk internet sitelerine ve yabancı teknoloji forumlarına teşekkür ederim.

Videoyu indirin:

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Programı indirin:

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
deepbluestar

Üye No: 73,777

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Nis 06, 2009 10:41 pm Mesaj: #2

Tesekkürler

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
aliyasinoz

Üye No: 50,987

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 10, 2009 6:51 pm Mesaj: #3

teşekkürler

angelir38

Üye No: 95,031

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 23, 2009 2:06 am Mesaj: #4

teşekkürler...

erkantezcan

Üye No: 11,932

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Oca 03, 2010 5:10 pm Mesaj: #5

teşekkürler

umityapar

Üye No: 186,399

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 21, 2010 7:55 pm Mesaj: #6

eline sağlık

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 6 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle