iTunes'tan sıkılanlara: Floola
Bölüm Yetkilileri: Alkali©, MichaeL, realdogus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 87,619

Uyarı : 1

Açıklama: Resimli Anlatım
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Oca 25, 2008 11:02 pm Mesaj: #1

iTunes'un en kötü yanı, karmaşık olması ve iPod'a atılan şarkıların tekrar pc'ye atılırken adlarının değişmesi ve DMKRT.mp3 gibi anlamsız isimlerle yeniden adlandırılması. Size bir süredir kullandığım, çok basit ve tamamen ücretsiz olan Floola programını anlatacağım.

Öncelikle
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
tıklayarak programımızı indiriyoruz. Kurulum gerektirmiyor.

iPod'u bilgisayarınıza bağlayın ve programı winrar içinden çıkarmadan çalıştırın. (Win98 üstü Windows sürümlerinde winrar dışına çıkarıldığında sorun oluşabiliyor.)

Ana ekranda iPod'unuzun içindeki şarkıları görüyorsunuz.

1. iPod'taki bir parçayı/ albümü bilgisayara atmak:
Bunun için ana ekranda herhangi bir şarkının üstüne sağ tıklayıp Şuraya Kopyala demeniz yeterli. Gelen menüde çeşitli özel ayarlar da yapabilirsiniz. Hedef butonuna tıklayarak parçayı kaydetmek istediğiniz yeri belirtiyorsunuz.

2. Bilgisayardan iPod'a müzik aktarmak:
Program açıkken Öğe/ Ekle yolunu takip ederek resimdeki gibi yeşil oklu bir menüyle karşılaşacaksınız. İşte klasördeki şarkıları bu ekrana atacağız.

Ekleme bittikten sonra albümü tarayan program ekranında Ekle butonu aktif hale gelecek. Ekle derseniz, iPod'a atmaya başlayacak.

Eğer atılacak şarkıların tag'ını da ayarlamak isterseniz Eklemeden Önce Düzenle seçeneğini seçili hale getirmeniz gerekiyor.

Önemli not 2: Arşiv sahipleri, beni kişi listenize ekleyiniz.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
DrAmAQuEeN
à la vanille
Emektar

Üye No: 51,208

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Oca 25, 2008 11:10 pm Mesaj: #2

ilk liste yenilememde kullanıcam Floola'yı..
teşekkür ederim efendim zahmet verdim :p

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Alkali©
Yüksek Ressam
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 31,251

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Şub 05, 2008 9:13 pm Mesaj: #3

i pod olanlara güzel kolaylık paylaşım için teşekkür ederim..

Anasayfa: Alkali©©

TurkBoard Fan

Üye No: 70,230

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 11:15 pm Mesaj: #4

Ipod'un karmaşıklığından sonra bu program ilaç gibi geldi. Teşekkürler... Heyoo

Alkali©
Yüksek Ressam
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 31,251

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 11:17 pm Mesaj: #5

« atHéNa_ » demiş ki:
Ipod'un karmaşıklığından sonra bu program ilaç gibi geldi. Teşekkürler... Heyoo

rica ederiz...tam diodum bu püf noktasına hiç bişiy yazılmadı diye 1 tek siz yazdınız.
biz teşekkür ederiz!

Üye No: 113,694

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Mar 10, 2008 9:35 pm Mesaj: #6

ben verilen linkten indirdim ama açınca 'this version has expired' uyarısı veriyor. ne yapmam gerekiyo. bende bu programı kullanmak istiyorum. bir türlü açılmıyor. winrar dosyasından da çıkarmadım ama yine de aynı uyarıyı veriyor. yardımcı olursanız sevinirim.

uçankestane

Üye No: 113,694

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Mar 11, 2008 5:40 pm Mesaj: #7

lütfen cevap!!!!

ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Mar 11, 2008 8:41 pm Mesaj: #8

Artık hafta içi siteye takılmadığım için (Şu anda bulunmamın nedeni, bir link için gelmiş olmam.) mesajını biraz geç gördüm. Böyle durumlarda 3-4 adet ünlem işareti koymak yerine biraz daha sabırlı davranabilirsin. Sonuçta herkes, her an burada çevrimiçi olacak diye bir şey yok.

Yukarıda verdiğim linkten programı indirdiğimde 'This version has expired' uyarısı almadım. Kaldı ki bu program, ücretli değil. Buraya resim ekleyebilirsen yardım etmeye çalışırım.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Mar 12, 2008 10:30 pm Mesaj: #9

Düzeltme:
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
linkten öğrendiğime göre bir önceki versiyonda böyle bir bug (hata) varmış. Ben halen linkte verdiğim sürümü kullanıyorum ve bu hatayı almış değilim. Ama programın aşağıdaki linkinden yeni versiyonu indirilebilir:

fragilegirl

Üye No: 124,263

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per May 29, 2008 10:48 pm Mesaj: #10

öncelikle paylaştığın için çok çok teşekkürler...
ben indirdim ama ipod u görmüyo takılı diil diye uyarı veriyo nerde hata yapmış olabilirim Sümüklü yardımcı olursanız çok sevinirim...

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle