İTÜ'de dünkü istifalar blöf çıktı
Bölüm Yetkilileri: eshquia, exUBert, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 12 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
RastaRules
..başka türlü 1şey..
TurkBoard Fan

Üye No: 101,557

Haber  Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 6:24 pm Mesaj: #1

İstanbul Teknik Üniversitesinden (İTÜ) yapılan açıklamada, üniversiteden istifa eden herhangi bir öğretim üyesi bulunmadığı açıklandı.
İstanbul Teknik Üniversitesinden (İTÜ) yapılan açıklamada, üniversiteden istifa eden herhangi bir öğretim üyesi bulunmadığı,

''atamaları doğrudan rektör tarafından yapılan enstitü müdürlerinin, yüksekokul müdürlerinin değişen rektörle birlikte istifalarının ise üniversitelerde yıllardır var olan teamülün gereği'' olduğu bildirildi.

İTÜ Halkla İlişkiler Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, ''yeni rektör atanması sürecinde basında çıkan istifalarla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı'' belirtilerek, ''İTÜ'den istifa eden herhangi bir öğretim üyesi bulunmamaktadır'' denildi.

Görevlerinden istifa ettiği belirtilen öğretim üyelerinin, rektör değişimi sonucu görevleri otomatik olarak sonra eren 3 rektör yardımcısı, rektör danışmanları ile görev süreleri sona ermiş ve görevlerini vekaleten eski rektörün görev süresince uzatılmış olarak yürüten dekan vekilleri olduğu ifade edildi.

Görevlerini asaleten yürüten İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sumru Pala ve Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Remzi Akkök'ün bu görevlerinden istifa ettiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Dolayısıyla görevlerinden istifa etmiş olanların sayısı 3'tür. Atamaları doğrudan rektör tarafından yapılan Enstitü Müdürlerinin, Yüksekokul Müdürlerinin değişen rektörle birlikte istifaları ise üniversitelerde yıllardır var olan teamülün gereğidir. Benzeri istifalar eski rektörün görevi devraldığı 2004 yılında da teamüllere uygun olarak gerçekleşmiştir.''

İTÜ'nün birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yanlı ve yanlış olarak basına iletilen bilgilerin, üniversitenin durumunu yansıtmadığı da ifade edildi.

AA
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Anasayfa: evanesce

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Kelebeğin Günlüğü
Müstakbel ölü...
TurkBoard Fan

Üye No: 14,299

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 7:42 pm Mesaj: #2

Hıı, demek öyleymiş... Biz de üzülüyorduk, Fatih'ten misaller veriyorduk. Füüü üüü üü

thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 8:21 pm Mesaj: #3

haber7.com haberlerine pek guvenmem ama dogruymus (:

İTÜ’den ‘istifa depremi’ne açıklama

İTÜ, üniversiteden istifa eden öğretim üyesi olmadığını açıkladı, “rektör tarafından atanan enstitü müdürü ve yüksekokul müdürlerinin değişen rektörle istifaları üniversitelerde yıllardır süren teamülün gereği olduğunu” duyurdu.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Halkla İlişkiler Ofisi’nden yapılan yazılı açıklamada, istifa eden “yeni rektör atanması sürecinde basında çıkan istifalarla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı” belirtildi. İTÜ’den İnşaat Fakültesi Dekanı, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Meslek Yüksekokul Müdürü’nün görevlerinden istifa ettiği, diğerlerinin teamülen ayrıldığı kaydedilen açıklamada “İTÜ’den istifa eden herhangi bir öğretim üyesi bulunmamaktadır” dendi.
    Görevlerinden istifa ettiği belirtilen öğretim üyelerinin, rektör değişimi sonucu görevleri otomatik olarak sonra eren 3 rektör yardımcısı, rektör danışmanları ile görev süreleri sona ermiş ve görevlerini vekaleten eski rektörün görev süresince uzatılmış olarak yürüten dekan vekilleri olduğu ifade edildi.

Görevlerini asaleten yürüten İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sumru Pala ve Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Remzi Akkök’ün bu görevlerinden istifa ettiği belirtilen açıklamada şöyle dendi:

“Dolayısıyla görevlerinden istifa etmiş olanların sayısı 3’tür. Atamaları doğrudan rektör tarafından yapılan Enstitü Müdürlerinin, Yüksekokul Müdürlerinin değişen rektörle birlikte istifaları ise üniversitelerde yıllardır var olan teamülün gereğidir. Benzeri istifalar eski rektörün görevi devraldığı 2004 yılında da teamüllere uygun olarak gerçekleşmiştir.”

İTÜ’nün birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yanlı ve yanlış olarak basına iletilen bilgilerin, üniversitenin durumunu yansıtmadığı da ifade edildi.
    Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ahmetyiğit
İkiyken Bir Olmaya..

Üye No: 79,192

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 8:43 pm Mesaj: #4

ben de ntvye guvenmem

mesela
gunaydin sevgili seyirciler
bugun kara bir gun (ergenekon tutuklamalarini kastediyor spiker)

cok tarafsiz bir kanal canim
zoccor16

Üye No: 74,879

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 10:21 pm Mesaj: #5

bizde ne sanmıştık yaw kanalların hemen hemen hepsi taraf tutuyor zaten Füüü üüü üü
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 10:23 pm Mesaj: #6

O kadar maaş varken neden istifa etsinler ama değil mi!!!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
F.BuğraKağan
Yeniden Pilot olmak.

Üye No: 124,705

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 10:24 pm Mesaj: #7

Tüh be!!!

F.BuğraKağan 2005-2008
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 1:29 am Mesaj: #8

Blöf değil rest çekeceksin erkeksen..

nikola06
GuLyAbAnİ
TurkBoard Fan

Üye No: 31,656

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 4:33 am Mesaj: #9

« Arturo Bandini » demiş ki:

süpheliyim ben hahahahaha

Ölü olarak ele geçiriliyor en sıcak insan sözleri..
Ve hüznüm bir kamu morgunda işe başladı.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 4:45 am Mesaj: #10

« nikola06 » demiş ki:
« Arturo Bandini » demiş ki:

süpheliyim ben hahahahaha

toplum hazır değil buna henüz Çok Mutlu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 12 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar