Intel mi AMD mi???
Bölüm Yetkilileri: Equ!NoX, exUBert, Faint, MaXwELL, realdogus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [Bu başlıkta 78 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...

Intel mi AMD mi???
İntel
40%
 40%  (88 oy)
Amd
59%
 59%  (130 oy)
Toplam Oylar : 218
Bu Ankete Katılanlar: LuuSiaNN, mrtcn, korkmazay, axi_welet, Bâb-ı Âlî, Romantik Serseri, absolut_1626, prof52, Lince, bargest, zeko_2001, SeyfillicA, AragorNoNe, grace, chausin, Arturo Bandini, oxay, r-m-v-c, MuRaTCanisT, asparuh, EmRSrL, ozingajr, fyz2998, by_faruk, Erguneken, almighty, xontaxt, HaCiBaBa, LiFeTeC_, gokata, pepepepe, batuhan_erdogan, Lay_Beside_Me, second, Alkali©, cemal1982, memati1986, kuzen83, alg444, tefo, moodymann, ucukmawi, datamarket, dogan75, MemOmemoli, MaXwELL, remember, boraldemir, dellywonder, UNDERGRAND, gkhn_n, prankster, madlover24, roasted, darren, immortallover, toslambaa, formalist, korsan24, yagizsevki, aksises, anadolurock, soulcalibur, gurel33, The_Patriot, karizma_bg, schtifosi, RobertTepper, privacy, MVS, __Çağlar__, phsyco, froyt, DeeP__DReaM, hitafseta, gokhanN, maksimusm, buces, kara_kartal, ByNefret, sandstormx, acguneyli, logo, MIRAMAX, öylesine, fastun, tornawida, NERON, crassh, Engwareion, moyoltas, rotten, Cengiz Han, Equ!NoX, fbmania, Eg0iST, thewall1968, _XaNDeR_, Precious, adem_baba, darkbybars, ErDeM, stolid, Xoman, atacanalper, johnydeep, caco_fker, poetaster, digiword, inwhites83, excuter, yakutticaret, zaferah, alcatraz_1966, hacamat, YounG_BLooD, banucan, maqic, neden, fikretesgin, fuli, cilginbedo, lambada, dalga8203, MrohanK, hardmantr, aisepos10, dolapfaresi, VictoiRe, osidimenia, AraGorN_3428, penguyen, bekir82, twister44, aslan1235, yasinnadir, The Crow, kamil tatlıcı, gruneis, HaSNa, precot, ozziegirl, jetates, el che, sisa, geceyeli, mfurkanunver, couste, suat895, gunesligece, sevinc84, orkjms, Delisaber, Hunter_54, dark_blue, crazy_killer, bybilal, sedatolmez, madskillz, _svrock_, beout, wolfindark, DirectLost, ferfecir, mp, __osiris__, wingSofhope, maviay_apo, teeet_17, safakkekevi, XarvicK, o.f.t, Aydonay, escabon, SoL-LeKs, eserdevran, Ay_Bo, madheart, Quiksilver, cybrilmax, TuTaNkHaMuN, karaatli, LoVeLY, enes++, endless61, musdy, hernepes, dngr25, enderyayli, mehmet277, topalcik, realdogus, Git, austero, d4rkmor3, one_t, aloha, suat, cuzustcrayst, showmenc, WinSxS, Manowar90, radyotec, YaNKeee, amiira, aral, er_kannn, doktorkozo, goekhan-tr, knocker, muzdarip, OTTOMANDOZER, jetto, yucelyucel34, *spinoza*, regist2, deli_manyak, nirvana01

Yazar  Mesaj
Alkali©
Yüksek Ressam
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 31,251

Açıklama: hangisini seçersiniz?
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 15, 2005 3:12 pm Mesaj: #1

Evet soru gayet açık arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum... Intel işlemciyi mi tercih edersiniz yoksa AMD işlemciyi mi??

Anket e çevrildi.
Edit: LuuSiaNN

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
CashSoul
GodHatesUsAll

Üye No: 30,361

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 15, 2005 3:34 pm Mesaj: #2

Kesinlikle amd yi tercih ederim.Amd athlon64 kendini aşmış bi işlemcidir.Hemde intele göre daha uygun.GülücükGülücükGülücükGülücük

Emektar

Üye No: 63

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 15, 2005 4:02 pm Mesaj: #3

her ne kadar şu anda intel kullanıyor olsam da kesinlikle amd derim...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
punguşe
*şimdi*

Üye No: 2,800

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 15, 2005 4:39 pm Mesaj: #4

valla ben intel kullanıorum memnunum..amd hakkında bilgim yok o yüzden kıyaslama yapamıyorum..Ama intele göre artılarını anlatan olursa sevinirim..şimdiden teşekkürler...

h.rahmi

Üye No: 11,125

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 18, 2005 10:48 pm Mesaj: #5

Kesinlikle ve kesinlikle A-M-D
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
musketeer

Üye No: 32,113

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 18, 2005 11:26 pm Mesaj: #6

Intel

yerin dibinde

Üye No: 7,620

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 18, 2005 11:39 pm Mesaj: #7

amd

D:\MP3\Rock & Metal\Tr

Üye No: 1,329

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 19, 2005 12:40 am Mesaj: #8

AMD

Üye No: 12,027

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 19, 2005 12:44 am Mesaj: #9

dostumkullanis icerigine gore degisir oyun mu oynayacaksin programlarla ugrasacksin internet mi yapacaksin ona gore butun ozellikler degisir.... 2 senedir bilgisayar satisi yapdigimdan dolayi bunu sana soruyom ama sana tavsiyem amd 3.2 veüzerini almandir...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Precious
// Asi
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 4,058
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 21, 2005 12:03 am Mesaj: #10

Amd 64 bitlik alabiliyosanız maddi durum yeterse öneririm.
Bizim iş yerindekiler öyle uçuyor ps ler Gülücük

Amd den vazgeçme gerekli soğutmayı yapınca inteli katlıyor Wink

Ben intel aldığıma bin pişmanım

Neyleyim umduğum gibi çıkmadı insanlar..

Gecelerde Sürükleniyorum
Sesimi Duymasanda Aldırış Etmeden Düşünüyorum İşte...
Tut Çek Kurtar Beni...

Sevemedim 7 Tepeli Şehir Seni...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [Bu başlıkta 78 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar