Ingenue
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 148 sayfa) [Bu başlıkta 1474 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
ingenue
"1n9en03" KartaLizMa
TurkBoard Fan

Üye No: 33,092

Açıklama: güncellendi...
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 6:54 pm Mesaj: #1

Ben..
Nerden Başlasam kendimi anlatmaya? Neutral Tamam buldum adım ile başlasam iyi olur. Dürt İsmim Selin. (Selün Selüğn Selinim Selünüm Ve hatta sülün olarak seslendirilebilir.) Angel
89 lu olarak kimine göre yaşlı kimine göre Genç bir insanım ama ben şuanda o aradaki ince çizgideyim galiba.. İzmirliyim.. 007 Kamil İzmirli olmama rağmen güzel olamayan o ender kızlardan biriyim hahahahaha Şu aralar okul nedeniyle İstanbuldayım Koyu B E Ş İ K T A Ş lıyım Melek ama..

Nickim..
Ingénue Fransızca da masum kız anlamına gelir. Üzgünüm Utandı Daha önce Kadıköy Panteri ile kayıtlıydım. Kart Malum büyük bir Daniel PANCU hayranlığım var.) Utandı Çok Seviyor Ciddi ciddi aşığım ben ona ve bu aşk kolay kolay bitmez .)

Turkboard..
Buraya geleli 3 sene olmuş hatta 4. yılıma girmişim.. Ama bennn
İlk geldiğimde mp3 sömürmek için gelmiştim bir daha da çıkamadım sanırım.
Beni çok istemeyen arkadaş var sitede gevezeliğimle meşhur olduğum için. .)
Resimli şarkılar ve geyikler en çok aktif olduğum kısım sanırım..
Resimli yapmayı çok seviyorum.. İçimdeki duyguları fışkırtıyor gibi .)

Ve diğer..
Yaşamayı hayatı çok seviyorum. İçimde anlamsız bir iyimserlik vardı ve onu giderek kaybediyorum sanırsam.. Çok deli bi insanımdır .) Angel Neutral Macarena Biraz da ağlak .) Sümüklü Öyle melankoli ki içim beni iyice tanıyan insanlar "ama nasıl yaa sen çok neşeli duruyorsun bu kadar üzüntü nasıl sığıyor içine" diyorlar. ): Bu sitede çok insan tanıyorum.. Daha da tanımak istediğim çok insan var. Ve tanıdıklarımın herbiri bana bir şeyler öğretti. Sevgiyi, dostluğu,arkadan vurmayı, ihaneti.. Hayatın tüm acı ve tatlı yönlerini gördüm.. Ve artık hiç bir şeye şaşırmamam gerektiğini öğrendim..
Ama ne olursa olsun sevdiğim insanların yanımda olduklarını bilmek kadar mutlu etmiyor beni hiç bir şey. Kimseyi üzmemek isteiyorum ve aslında en cok ben yıpranıyorum galiba.. Haksızlığa hiç gelemiyorum ve insanlara çok çabuk güveniyorum Tiryaki

Sonuç mu?
Aranızda olmaktan çok mutluyum.. Gerçekten turkboard ailesi diye bir şey var. Ve ben o ailenin bir üyesiyim.. Utandı Tekrardan selam

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah - Beyaz film gibi biraz..

Dört yanımda uçurumlar
Paramparça bir hayat
Çıldırtan yalnızlıklar
Ve Melankoli..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
MertCn
BJK
TurkBoard Fan

Üye No: 52,071

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 7:24 pm Mesaj: #2

Slm kadıköy panteri
Heyoo Heyoo Heyoo Heyoo
EN BÜYÜK YOK! TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ
Heyoo Heyoo Heyoo Heyoo
Punky Punky Punky Punky Punky

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ingenue
"1n9en03" KartaLizMa
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 7:38 pm Mesaj: #3

mrb (: ... hayır ben rekabet olsun diye dedim Çok Mutlu

Dört yanımda uçurumlar
Paramparça bir hayat
Çıldırtan yalnızlıklar
Ve Melankoli..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
MertCn
BJK
TurkBoard Fan

Üye No: 52,071

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 8:11 pm Mesaj: #4

olsun Hıhı bende gerçekleri yazdım Füüü üüü üü Punky

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
mi niña
." Annabel Lee " .
TurkBoard Fan

Üye No: 88,520

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 8:20 pm Mesaj: #5

selincim tekrar hoşgeldinn baya bi ara vermiştim mutlu oldum seni görünce Melek ama..

yağmurla gelen
* serzenişte !
TurkBoard Fan

Üye No: 88,992

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 8:23 pm Mesaj: #6

Hoşgeldiinn Punky

LuEvAr
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Frozen Flame
Forza Milan
TurkBoard Fan

Üye No: 70,295

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 8:47 pm Mesaj: #7

Merhaba Selin Melek ama.. Hoşgeldin Bay Bay
Nickin hakkında yorum yapmıcam Füüü üüü üü Füüü üüü üü

"Gönül ne kahve ister ne kahvehane,
Gönül sohbet ister kahve bahane..."
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
szpilman

Üye No: 102,297

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 8:57 pm Mesaj: #8

hosgeldın selın dıcem ama bende yenı sayılırım yınede hosgelmıssınyakaladım nıck ın harıka Hehehehe

"1n9en03" KartaLizMa
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 10:08 pm Mesaj: #9

[quote="MertCn"]olsun Hıhı bende gerçekleri yazdım Füüü üüü üü Punky[/quote]

haklısın tek büyük bjk.. derbiyi de alırız umarım (:

Dört yanımda uçurumlar
Paramparça bir hayat
Çıldırtan yalnızlıklar
Ve Melankoli..
ingenue
"1n9en03" KartaLizMa
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 29, 2008 10:09 pm Mesaj: #10

[quote="szpilman"]hosgeldın selın dıcem ama bende yenı sayılırım yınede hosgelmıssınyakaladım nıck ın harıka Hehehehe[/quote]

teşekkür ederim sende hoşgeldin.. forumda iyi wakit geçirmen dileğiyle..

Dört yanımda uçurumlar
Paramparça bir hayat
Çıldırtan yalnızlıklar
Ve Melankoli..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 148 sayfa) [Bu başlıkta 1474 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar