ilkokul ogretmenimiz unutulmuyo degılmi arkadaslar
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 23 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
_papatya_

Üye No: 122,268

Açıklama: BEN COK ARIYORUM.İZİNİ KAYBETTİM.KESKE BULABİLSEM.
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:04 pm Mesaj: #1

ne çile çekersin kara tahta başında,

binbir çocuğun olur daha genç yaşında,

emeğin var vatanın toprak ve taşında,

sabır taşımsın benim, canım öğretmenim.

anıtın dikeyim, örnek olsun çağlara,

adını kazırım ovalara, dağlara,

can verirsin bilginle bahçe ve bağlara,

umut ol nesillere canım öğretmenim.

bu sayın ahmet arslanın sıırınden alınmıs ıkı kıtadır.cok begendıgım ıcın sızlerle paylasmak ıstedım............benım oyle tatlı bır ogretmenım vardıki arkadaslar...bılıyomusunuz 4.sınıfa kadar okuttu bızı.o gulen yuzunu hic asamadı.bırkere bıle hastayım gelemıycem demedi.okadar buyuk bır yuregı vardıki.ben onun esını goremıyorum ve ınanın ki annem den ayıramıyorum.canım mujgan cetın ogretmenim benim.....insallah hayattasınızdır.ınsallah saglıklı bır durumdasınızdır ve ınsallah ben bırgun o mubarek ellerınızden opebılırım.ınanınkı sıze olan hasretımden cok zaman gozyası doktum ve sızzı cok aradım.artık care olarak ınternet uzerınden arıyorum son kez.ıns bulurum.gorusemessek bıle yuregım hep sızın yanınızda olacak buna emin olun...............bu arada bu mesajı okuyanlar olursa bır ıp ucu olarak belırtmek ısterım.ogretmenımın bır oglu vardı.ona ataturkumuzun adını koyduk demısti.mustafa kemal çetin adında da bır oglu olması gerek yani...........tanıyan bılen olursa bana ulasırsa cok mınnet borclu kalacagım.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
NeverLand
külkedi
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:09 pm Mesaj: #2

hangi birini hatırlayabilirim ki, 3 ayda bir değişirdi. Of yaa
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:12 pm Mesaj: #3

bnmkıde oyle wlla 3 uncu sınıfta 3 haftada bır ogretmenız degısrdı bzım ama bı tane var cok sevıoduk onu nurhan ısık ın yerı baskaydııı Çok Seviyor Çok Seviyor Hıhı

...SeK...
TurkBoard Fan

Üye No: 32,435

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:31 pm Mesaj: #4

Kesin Tb'ye üyedir...

İnşallah bulabilirsiniz...

Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:32 pm Mesaj: #5

« _Azad_ » demiş ki:
Kesin Tb'ye üyedir...

hahahahaha hahahahaha Çok Mutlu

külkedi
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:32 pm Mesaj: #6

« _Azad_ » demiş ki:
Kesin Tb'ye üyedir...

İnşallah bulabilirsiniz...

hahahahaha hahahahaha

ben tanıyorum sanırım Ama bennn hocanı
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
_Azad_
...SeK...
TurkBoard Fan

Üye No: 32,435

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 2:57 pm Mesaj: #7

Yoksa sen misin o Never ??? Şok Of yaa Ama bennn

hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 4:19 pm Mesaj: #8

Ben de çok bulmak isterim.Çok emeği vardır üzerimde.

Özge Ediz.

Bilen, tanıyan, duyan varsa haber etsin (:

sevangelic
küçük çocuk gibi...

Üye No: 46,761

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 4:25 pm Mesaj: #9

arkadaşlar bu konu çok özel benim için başlık için tşk.
benim öğretmenimin adı Çelebi Öztürk.

ana gibi baba gibi yetiştirdin hepimizi
şimdi kim bilir neredesin
helel et hakkını öğretmenim.
baktık bir gün gelmiyorsun merak ettik öğretmenim.
meğerse emekli olmuşsun
helal et hakkını öğretmenim

norasin

Üye No: 122,273

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 14, 2008 7:14 pm Mesaj: #10

unutamadım facebok ta aradım bulamadım gogle de de yok nerde bu adam
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder AIM YIM MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 23 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar