Gözlerinin kıyısında büyümek öylece ...
Bölüm Yetkilileri: e.pack2, eliah, M@Vi
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 9 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
YagmuRTaneSi
» Terki-i Diyar «

Üye No: 112,170

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:16 pm Mesaj: #1

Düşlerden bir bağ bozumu, günlerden özlem...

Kuyulardan bir sancı..Seni özlemek..Kemiklerinin inceliğine yaslanıp çocukluğuma köprüler kurmak...Avuçlarından iç denizlere göç etmek..En sonunda sende durmak..Saçlarının gölgesinde gökkuşağını tezahür etmek doyasıya..Sonra yaslanmak adının sığlığına..Sonra ellerimi göğsüme koyup gözlerinin sağnağında ıslanmak yıldız yıldız..Sonra arınmak harf harf..Sonra kıyılarında büyümek deniz saflığında..

Özlemlerden bir özlem, günlerden bir sen...

Uykulardan uyandırdım tüm harfleri..Sana koşmakta tüm cümleler..Bir yangına bürünmüş özlemlerimi nakışlıyorum bulutların eteklerine..Sen gökyüzünden beni sağdıkça ben nefesine ilhak olacağım..Sonra da sen de ölmek..Bırakmak öylece kollarımı kollarına..Gönül rahatlığıyla yığılmak ayak dibine...Kollarında ölmek velhasıl...Sonra da gözlerinde doğmak yeniden...

Sende bir ben...Bende bir sen...

Sen...Kıyıya uzanan bir deniz..Ben...Denize kıyısı olan bir toprak..Sen mavi, ben ise maviye özenmiş bir beden...Bahara özenen kış iken ben, sen baharları kıskandıran cümle...Şimdi iliklerime kadar senle ıslanmışken hangi özlem, hangi söz seni tarif eder ki..Seni ancak ben anlatırım değil mi ? Çünkü sen sadece bana aitsin..

Sen...Ben..Biz ve kızımız..

Mavi bilyelerin yuvarlandığı, rengarenk balonların gökyüzüne salıverildiği bir kıyıda büyümeliydi kızımız..Pembe etekleri kendini rüzgara aşık etmeliydi...Gözleri ise yıldızlara aydınlık vermeliydi..Bizim kızımız ya..Benden olma, senden doğma bir gül tanesi..Her dalı Cennet kokulu..Hayatla eşdeğer olmalıydı nefesi..Attığı her adım huzur adına olmalıydı..

.......

Doğduğunda Elif, her ağlayışına binlerce ağıt yakmalıyım..Küçük gözlerine tel tel hayatı dokumalıyım..Sonra ellerimde büyümeli..Kelimeler dudağına geldiğinde ilk baba demeli...Kızımla öyle içli dışlı olacağız ki kıskanacaksın bizi..Sonra senin gibi aynanın karşısında süslenmeli..Büyümeli işte..Biraz sen gibi..Biraz da ben...

Devrildim öylece..
Kalbimin sağına seni,
Soluna hayatı alıp özledim öylece..
Sonra da sana sarılırcasına cümlelere sarıldım.
Cümleler aktıkça yüreğimden..
Sen oldum..

Bir kıyı belledim kendime..
Seni özledikçe koşuyorum o kıyıya..
Seni anlatıyorum sonra..
Sonra dudaklarım kuruyor...
Susadıkça seni içiyorum...
Ne de olsa sen bana hayatsın...

� Özlemin sen olduğu bir yerde senden başka neyi özleyebilirim ki...�

" Gözlerinin Kıyılarında Büyümenin Onuru bana yaşattığın için sonsuz sevgilerimle..."

Seni seviyorum Sığlığıma Dua Genişliği Katan Kadın..

İsmail Sarıgene
[/quote]

Çok Seviyor "Yüreği Güzelim" Çok Seviyor
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
TuRKuaZ41
..: iNciTiLdiM :..
TurkBoard Fan

Üye No: 88,185
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:16 pm Mesaj: #2

emeğine sağlık Saygılar

gitti hoşçakal
By.Ee
---------/----------
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 16,216
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:31 pm Mesaj: #3

Baygın

TurkBoard Fan

Üye No: 28,433

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:41 pm Mesaj: #4

İsmail Sarıgene...
İsimsiz kahraman benim nazarımda...

Resimlerde bir o kadar güzel, tebrikler...

Veda Mod
TurkBoard Fan

Üye No: 79,692
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:43 pm Mesaj: #5

ellerine sağlık çok hoş bi çalışma olmuş.

uçurum kenarı işte. bi dokunman yeterli.parmak ucundayım hayatın..
T@h@
KorKMa !

Üye No: 91,601

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 7:05 pm Mesaj: #6

Emegıne saglık Saygılar

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
e.pack2
varla yok arasında
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ağu 05, 2008 8:59 pm Mesaj: #7

resimler çok güsel Çok Seviyor

elinize sağlık (:
gulisguney

Üye No: 39,145

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Ağu 06, 2008 11:54 am Mesaj: #8

çok güsel bi çalışma tbrkler..

Üye No: 131,444

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Ağu 13, 2008 6:36 pm Mesaj: #9

emeğine sağlık
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 9 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
eXTReMe Tracker