Flaş! İbrahim Tatlıses Gözaltına Alındı!
Bölüm Yetkilileri: eshquia, exUBert, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 23 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
merlin84
TÜRK
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 75,312

Haber  Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 07, 2008 11:25 pm Mesaj: #1

Bugün ifade veren ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses gözaltına alındı.

Bugün Küre Operasyonu kapsamında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesine sanık sıfatıyla ifade veren Şarkıcı İbrahim Tatlıses emniyet güçlerince gözaltına alındı.

Songünlerde adı Ergenekon iddianamesinde geçen PKK'ya yardım ettiği iddiaları ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın vurulması olayının azmettiricisi olduğu gerekçesi ile gözaltına alındığı belirtildi.

Şu anda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Müdürlüğü'nde tutulan İbrahim Talıses'in, Derya Tuna'yı vuran tetikçi Hüseyin Bozan'ın ifadesini değiştirmesi üzerine yakalanarak gözaltına alındığı ifade ediliyor.

Derya Tuna, 14 Ekim 2002'de assolist olarak sahne alacağı Günay Restoran'daki provadan çıkışında, Hüseyin Bozan tarafından sol baldırından vurulmuştu. "Derya Tuna'yı transparan kıyafet giydiği için vurdum" diyen Hüseyin Bozan 4 yıl hapis yatmış ve daha sonra, vur emrini kendisine vaat ettiklerini yerine getirmediğini ileri sürdüğü İbrahim Tatlıses'in verdiğini ileri sürmüştü.

Kaynak:
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
!-IBRAHIM-TATLISES-GOZALTINA-ALINDI!-haberi-145353.html

Anasayfa:JiLda

kirli_corap

Üye No: 105,230

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 12:07 am Mesaj: #2

tetikçinin adı hüseyin bozan mı, hüseyin turan mı.. haberde iki isim de kullanılmış da o bakımdan..

ben, sana hasretten ölünce
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
AgGeLoS
* Hüzün yanıbaşımdayken mutluluk zor geliyor.. *
TurkBoard Fan

Üye No: 61,884
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 12:26 am Mesaj: #3

isabet olmuş geç bile kalınıldı sadece tetikçi değil pkk ya resmen yardım(maddi ) ediyor oluşundan dolayı bence vatan hayini olarakta yargılanması kesinlikle gerekli olan biri .....

LuEvAr
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
WolVeRinE
_scream_
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 12:47 am Mesaj: #4

« AgGeLoS » demiş ki:
isabet olmuş geç bile kalınıldı sadece tetikçi değil pkk ya resmen yardım(maddi ) ediyor oluşundan dolayı bence vatan hayini olarakta yargılanması kesinlikle gerekli olan biri .....
Hıhı

İğrendiğim bir insandır kendileri; tek bir şarkısı bile mevcut değil...
sugarbaro
DOSTLUĞA...........
TurkBoard Fan

Üye No: 49,523
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 12:55 am Mesaj: #5

Tutuklanıp cezasını çektiği günleri görürüz inşallah............

eshquia
ehl-i keyf
Admin

Üye No: 16,455

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 1:17 am Mesaj: #6

« WolVeRinE » demiş ki:
tek bir şarkısı bile mevcut değil...

Aynen. Evimde de, işyerimde de dinlemem, dinletmem (:
Ayrıca bütün bu iddialar yalan olamaz herhalde. Bir değil iki değil..

efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,954
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 1:19 am Mesaj: #7

« sugarbaro » demiş ki:
Tutuklanıp cezasını çektiği günleri görürüz inşallah............

+1967

FİFA'nın Merkez Binasında, Camdan Bir Dünya Haritası vardır.
Ve Bu Haritada, Şampiyon Olan Her Şehrin Üzerinde Bir Işık Yanar.
Ve Koca Türkiye'de O Işık, Bir İstanbul'da, Bir De TRABZON'da Yanar !
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
duygu_fd:)
...bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...

Üye No: 82,474

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 1:23 am Mesaj: #8

« WolVeRinE » demiş ki:
« AgGeLoS » demiş ki:
Hıhı

İğrendiğim bir insandır kendileri; tek bir şarkısı bile mevcut değil...

Hıhı

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
nikola06
GuLyAbAnİ
TurkBoard Fan

Üye No: 31,656
Gizli

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 4:36 am Mesaj: #9

e asenayıda topuklarından vurdurttu hahahahaha bide onun için alsınlar ooo burası Türkiye ibrahim tatlıses gibilerine bişicik olmaz hahahahaha apoya bişi olmamış bunamı olcak

Ölü olarak ele geçiriliyor en sıcak insan sözleri..
Ve hüznüm bir kamu morgunda işe başladı.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
439
.bir müddet inziva.
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 08, 2008 8:38 am Mesaj: #10

Dilerim sonsuza dek çıkamaz oradan!

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 23 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
eXTReMe Tracker