erkekmi bayanmı
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
hknmerih

Üye No: 69,438

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 28, 2007 5:42 pm Mesaj: #1

erkek olmakmı çok zor, bayan olmakmi
erkeklere sorsanız erkek derler
bayanlara sorsanız bayan derler

ama bana gore erkek olmak biraz zor neyse benim çok çalışmam lazım çokkk

Geyik Takımı
Geyik Takımı

Üye No: 39,025
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 18, 2008 9:00 am Mesaj: #2

her cinsin kendine göre bir zorlugu vardır

gerçi şu zamanda erkek kadın işi kalmadı da herkes her işi yapıyor

yani hemen hemen eşitlik var gibi bence

ama erkek bir şekilde hayatı götürüyor ama kadın için daha zor gibidir bence Füüü üüü üü

Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
e.pack2
~elde var hüzün~

Üye No: 64,094
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 18, 2008 9:10 am Mesaj: #3

bence kadın olmak daha zor. şöyle ki; evet hemen her işte kadınları da erkekleri de görebiliyoruz ama çok üzülerek söylüyorum ki maalesef aynı işi yapan bir kadın ve bir erkeğe verilen ücret farklı olabiliyor çoğu zaman. bunun tek gerekçesi olarak da erkeğin ev geçindiriyor olması gösteriliyor sanki kadın eve götürmüyor kazancını gibi. her konuda eşitmişiz gibi gösteriliyor ama değiliz. son zamanlarda bayan çalışanların sayısında artış olduğu gözlemleniyor ama tek sebebi; el becerisi konularında daha yetenekli olmaları, daha hızlı iş çıkarmaları ama buna karşılık daha ucuz işçilikle çalışmaları. bu yüzden HERŞEYE rağman ayakta durabilmek, kadın olmak daha zor (:

Bölüm Sorumlusu

Üye No: 28,433

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 18, 2008 9:14 am Mesaj: #4

Tır kullanan kadın var ama çamaşır çitileyen erkek yok
Taksi şöforü kadın var ama cam silen erkek yok
Kadın akşama kadar çalışır, akşamda gelir yemek, temizlik, çamaşır ütü vs.
Erkek akşama kadar çalışır, akşam da yemek yer, çekirdek alır tv karşısında maç izler çekirdek çıtlatır.
vs vs vs

yeterince net oldu mu cevabım (:

Hiçim
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
eXTReMe Tracker