Erkekleri anlama kılavuzu
Bölüm Yetkilileri: AyCii
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 14 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
merlin84
TÜRK
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 75,312

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Arl 13, 2007 5:54 pm Mesaj: #1

Hanımlar; "Neden beni dinlemiyor?" ya da "Kilo mu aldım dediğim zaman niye şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor?" sorularınızın cevabı bu yazıda! Satır satır okuyun.

Sevdikleri şeyler

* Başları sıkıştığında ve yardıma ihtiyaçları olduğunda, sizin şefkatli kollarınızı neredeyse en işe yarar çözümlere tercih ederler.

* Küçük ve şımarık bir çocuk gibi konuşarak, kendinizi hasta hissettiğinizi ve ateşinizin olduğunu söylemeniz onun çok hoşuna gider.

* Eski ilişkilerinden nadir de olsa bahsettiklerinde, yüzünüzde beliren merak ve kuşku dolu ifadeleri görmekten çok keyif alırlar.

* Sevdikleri kadından bir bebek sahibi olmak, onları müthiş mutlu eder.

Sinir oldukları

* Üst üste, çarpık ya da sivri dişler. Erkekler inci gibi dişlere ve mükemmel bir gülüşe sahip kadınların hayalini kurarlar. Sizin de bu konuda probleminiz varsa, bir ortodontiste gitmenizde yarar var.

* Kuaförden çıkmış fönlü saçlar. Yataktan yeni kalkmış bir saç görüntüsü, her erkeğe tahmininizden çok daha fazla seksi ve çekici gelir.

* Akmış gibi gözüken siyah göz makyajı. Karşılarında rock yıldızları gibi makyaj yapan bir kadını görmeye dayanamazlar.

* Küçük göğüsler onları her zaman hayal kırıklığına uğratır.

Hayret ettikleri

* En detaylı düşünülmüş planları bile mahveden o meşhur kadın içgüdüleri, erkekleri çok şaşırtır.

* Kadınların onlara çok gereksiz olan kuşkuları ve paranoyakça davranışları karşısında, erkekler nasıl hareket etmeleri gerektiğini bir türlü bilemezler.

* Bir yolculuğa çıkmadan önceki bitmek bilmeyen bavul hazırlıkları.

* Erkekler kadınların en ufak bir şeyi abarttıkları ve pire için yorgan yaktıkları konusunda hemfikirdirler. Bu gereksiz alınganlıklara bir anlam veremezler.

* Yıllar önce sıradan bir konuşma sırasında erkeklere söylenmiş bir sözün unutulmayıp, yıllar sonra tekrar açılması onları hayretler içinde bırakır.

* Kadınların yüzlerindeki kırışıklıkları ve aldıkları birkaç kiloyu büyük sorun haline getirmelerini anlamakta zorlanırlar.

* Bir türlü bitmek bilmeyen uzun telefon konuşmaları! Bunu her ne kadar gereksiz görseler de kendilerinin de aynı şeyi yaptıklarının farkında değildirler.

* Erkekler, kadınların ayna karşısında çok fazla zaman harcadıklarını, bir tutam saçın havada olmasının ne gibi bir önemi olacağını düşünürler.

GuL-k
~Elde var Hüzün~

Üye No: 58,799

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 12:33 am Mesaj: #2

Ne olursa olsun ne erkekler kadınları anlayabilecekler,nede kadınlar erkekleri anlayabilecekler...

M@J3ST3

Üye No: 68,144

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 10:19 am Mesaj: #3

« merlin84 » demiş ki:

Hayret ettikleri

* En detaylı düşünülmüş planları bile mahveden o meşhur kadın içgüdüleri, erkekleri çok şaşırtır.

* Kadınların onlara çok gereksiz olan kuşkuları ve paranoyakça davranışları karşısında, erkekler nasıl hareket etmeleri gerektiğini bir türlü bilemezler.

* Bir yolculuğa çıkmadan önceki bitmek bilmeyen bavul hazırlıkları.

* Erkekler kadınların en ufak bir şeyi abarttıkları ve pire için yorgan yaktıkları konusunda hemfikirdirler. Bu gereksiz alınganlıklara bir anlam veremezler.

* Yıllar önce sıradan bir konuşma sırasında erkeklere söylenmiş bir sözün unutulmayıp, yıllar sonra tekrar açılması onları hayretler içinde bırakır.

* Kadınların yüzlerindeki kırışıklıkları ve aldıkları birkaç kiloyu büyük sorun haline getirmelerini anlamakta zorlanırlar.

* Bir türlü bitmek bilmeyen uzun telefon konuşmaları! Bunu her ne kadar gereksiz görseler de kendilerinin de aynı şeyi yaptıklarının farkında değildirler.

* Erkekler, kadınların ayna karşısında çok fazla zaman harcadıklarını, bir tutam saçın havada olmasının ne gibi bir önemi olacağını düşünürler.

Genel olarak dusunuldugunde kesinlikle dogru bir saptama...peki bunlari ben yapmiyorum (cabuk hazirlanirim,saclarima saatler ayirmam gereksiz paranoyalarim yoktur vs )diyebilen bir bayan varmi?ben pek sanmiyorum... Sümüklü
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
merlin84
TÜRK
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 75,312

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 11:47 am Mesaj: #4

var ben Hehehehe

nysa
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 51,300
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 12:13 pm Mesaj: #5

bu kılavuz bi işe yaramaz hahahahaha

İsnat edilen tüm suçları kabul ediyorum.
Suskunluğum/ tek suçum..”
439
.bir müddet inziva.
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 12:14 pm Mesaj: #6

ansiklopedi hatmetsen yine de anlamazsınnn (:

boşferrrrrrr Ama bennn

.:JusT YoU:.
TurkBoard Fan

Üye No: 90,147
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 12:18 pm Mesaj: #7

hayalkırıklığı noktasında hemfikiriz Melek ama..

Ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti
şeyhler, dervişler, müritler, mensublar memleketi olamaz.
En doğru ve en hakikî tarikat, medeniyet tarikatıdır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
M@J3ST3

Üye No: 68,144

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 14, 2007 6:16 pm Mesaj: #8

« merlin84 » demiş ki:
var ben Hehehehe

evet farkindayim Füüü üüü üü Saygılar Çok Seviyor
sedefli

Üye No: 103,828

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 17, 2008 3:07 am Mesaj: #9

farklıyız farklıyız ve yine farklıyız napalım bizi birarada tutanda bu zaten Çok Seviyor
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 17, 2008 3:28 am Mesaj: #10

Alıntı:
Sinir oldukları

* Kuaförden çıkmış fönlü saçlar. Yataktan yeni kalkmış bir saç görüntüsü, her erkeğe tahmininizden çok daha fazla seksi ve çekici gelir.

Evet evet (:

Katılmaktayım (:

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 14 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
eXTReMe Tracker