En Çok Beğendiğiniz Yönetmen
Bölüm Yetkilileri: By.Ee, exUBert
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [Bu başlıkta 41 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1

Alfred Hitchcock
2%
 2%  (2 oy)
Tim Burton
7%
 7%  (7 oy)
David Lynch
8%
 8%  (8 oy)
David Fincher
6%
 6%  (6 oy)
Quentin Tarantino
22%
 22%  (21 oy)
James Cameron
2%
 2%  (2 oy)
Stanley Kubrick
14%
 14%  (14 oy)
Martin Scorsese
6%
 6%  (6 oy)
Steven Spielberg
28%
 28%  (27 oy)
Oliver Stone
2%
 2%  (2 oy)
Toplam Oylar : 95
Bu Ankete Katılanlar: vaSSago, s1m0ne, WolVeRinE, DeCCaL, oneol, otoban, Veritas&Aequitas, menofis, sportmen, berk44, èvanèscè, privacy, redondo, ahmet07, Kelebeğin Günlüğü, TheSchumi_F1, borgemick, HuzzuR, gokaydo, sinemadelisii, ko, wiseguy, rebel_crow, HaSNa, gofrettin, M&R, rednights, piama, Buzz2, umut1291, aneursym, nx9020, ''trapper'', siirsel_adalet, hacamat, wade, gaipten, tahsin123, ZERDUST-2015, huseyin.ozturk, sheeper, Atti, Corto Maltese, surgeon, zula, mustafa cürgül, morethanmoody, FAÇALI - 2, frantic, born of fire, omerft, mofakaa, burcinefe, kertmeyenkele, :NâZenDe:, inokta, Kesmekes, barrr, _Azad_, MSD, dreamman23, onurakn1, adil34, cruel_04, _cobain_, sparkchill, nirvana0684, geceyeli, umitozmen, altan, expoint, RocKWariuS, scinar, sevinc84, gokhankagan, bulut.84, iremce, sitedeki_biri, TEİST, ai#3, mermaid_34, boguvix, Ex Nihilo, pallas, Fatih_Khan, ExceptionaL1500, yesimyesim, KARABİBER, dead_spirit, murateren21, voodoo, PisiPc, coskunayyildiz, conculaz, ebazer

Yazar  Mesaj
DeCCaL

Üye No: 4,550

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 14, 2005 4:31 pm Mesaj: #1

Bu kadarını sığdırabildik (:
Gönlünüzden geçeni siz ekleyin...

Bence Steven Spielberg Hımmm

Yoktun ama yanımdaydın hep yüreğimde hep aklımdaydın.
Seni Eskişehirsiz, Eskişehiri sensiz düşünemedim.
Gel bu kentin tarihine en ölümsüz sevdayı yazalım...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
vaSSago
On a fait le monde
Emektar

Üye No: 709

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 25, 2005 4:35 am Mesaj: #2

benim oyum Hitchcock' a ((:

İçimde derinlerde,
Gitme !
Diyen bir ses var..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
s1m0ne
Emektar
Emektar

Üye No: 939

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 25, 2005 4:37 am Mesaj: #3

Benim ki Tarantiyo'ya gitti ama gönlümden geçeni biliyosun (:
Luc'u yazamadık,sığmadı...

şarkı bitti uyandım; yoksun ve korkarım ki hiçbir zaman gözümü sana açamayacağım...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
WolVeRinE
fantastic
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 25, 2005 4:58 am Mesaj: #4

Steven Spielberg...
Veritas&Aequitas

Üye No: 39,367

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Oca 02, 2006 7:18 am Mesaj: #5

Stanley Kubrick, exactly cool Punky

Üye No: 12,747

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 07, 2006 7:56 pm Mesaj: #6

scorsese bence

thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 07, 2006 8:09 pm Mesaj: #7

Quentin Tarantino Cool

Joe Black

Üye No: 32,400
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 07, 2006 8:55 pm Mesaj: #8

Yaw Osman Sınav'ı bulamadım. Kafa bimilyon da ben mi görmüyorum yoksa gerçekten mi listede yok? Alla Alla Uykucu . Osman Sınav'a gitti oyum Çok Mutlu .

Saygılarımla...

Joe

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Princesse
Kelimeler Yetse..

Üye No: 32,932

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 07, 2006 9:01 pm Mesaj: #9

Ben bunlari tanimam Türk yokmuydu Gülücük

Üye No: 18,419

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 26, 2006 7:41 am Mesaj: #10

ah, aslinda bu adamlarin hepsinden cok inharritu ve almodovar seviyorum.
fakat oyum spielberg'e gitti.

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [Bu başlıkta 41 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar