Dünyanın ve Gezegenlerin Çıkardığı Sesler..
Bölüm Yetkilileri: .VictoriA., eliah, YagmuRTaneSi
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 13 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
Tutsak Melek
...iNaNCıN GöLGeSiNDe...

Üye No: 58,463

Açıklama: Mutlaka dinleyin...
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Ekm 31, 2007 10:36 pm Mesaj: #1

Kulaklarımız o kadar hassas bir planla yaratılmıştır ki; en küçük seslerden tutunda, çok gürültülü seslere kadar herşeyi netlikle duyabiliriz.. Öyle mi?.. Tabiki hayır! Bununda bir limiti var. Nasıl geceleri ağzımızdaki küçük bakterilerin, dişlerimizde yaptıkları etkiyi, yani o sesi duymamız imkansızsa, dünyanın o dönüş aşamasında çıkardığı seside duymamız olanaksızdır. Ama bilim işte, boş durmayıp keşfediyor.

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

The pain never goes away...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
MelanchoLia
.:JusT YoU:.

Uzaklaştırıldı
Üye No: 91,273
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 12:04 pm Mesaj: #2

Ilginc tsk'Ler..

Dont Take Life Too Seriously , Always Find Time To Laugh... Remember That Laughter Not Only Adds Years To Ur Life , But Adds More Life To Ur Years....
AyCii
..Dostluğa!..
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 12:07 pm Mesaj: #3

Böyle birşey geçen yıl İzmir Çakabey Koleji' nde yapılan Bilim ve Eğlence gecesinde dans eşliğinde dinlemiştim Melek ama..

Teşekürler paylaşım için Melek ama..

Kötü film yoktur, bi dilim nutella' lı ekmek vardir!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
@DeBiSi
serseri serbest style

Uzaklaştırıldı
Üye No: 91,833

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 1:41 pm Mesaj: #4

evet insan cok düşük ve cok yüksek sesleri duyamaz mış
cok süper paylasım olmuş

Ex! Lyne
s u s perisi
TurkBoard Fan

Üye No: 82,236

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 1:59 pm Mesaj: #5

ürkütücü geldi bana,ilginç,teşekkürler paylaşım için...

hiddéninsiléncé..
.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
RedMan__PeNNy's
gigaWATTx1000ton

Üye No: 39,672

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 3:49 pm Mesaj: #6

Teşekkürler Melek güzelmiş.

Güneş'e gelince müthiş oluyor.Şu sub-woofer mıdır nedir, patlıycak gibi oluyor Hıhı .

When you go
Would you have the guts to say
"I don't love you-Like I loved you-Yesterday"

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
depresif cisimcik
Aşkın İçinde
Resimli Şarkı

Üye No: 73,354

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 6:19 pm Mesaj: #7

anlamadım seslerden bişi yada beceremedim Çok Mutlu

ama ilginc seyler var belli Çok Mutlu

sen ya da hiç ' depresifex
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 60,954
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 7:03 pm Mesaj: #8

Ürkütücü ya...
İyiki duymuyoruz...

KADER BİZİ 61 KENARA!

"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir. Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
HaSNa
b_e_ş_i_k_t_a_ş

Üye No: 46,626

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 7:48 pm Mesaj: #9

Şok Şok Şok ürkünç Şok Şok Şok

...iNaNCıN GöLGeSiNDe...

Üye No: 58,463

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 01, 2007 7:50 pm Mesaj: #10

Ayrıca;

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

The pain never goes away...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 13 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle