Dünya'nın En Uzun Topic'i
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, WolVeRinE, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 4022 sayfa) [Bu başlıkta 40213 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
Xavier
|-´Tek Tabanca`-|
Pano Yöneticisi

Üye No: 2,796

Açıklama: varmı tarihe geçmek isteyen
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 12:39 am Mesaj: #1

Bugüne kadar dünyanın en uzun topici 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.

Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!!

hadi bizde tarihe geçek Gülücük Ama bennn

"İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn"
Tarihini Bilmeyenlerin Coğrafyasını Başkaları Çizer.
⎝⋋⏝⋌⎠
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder AIM YIM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
liwaneli
Nöbetçi Muhabbetçi..
TurkBoard Fan

Üye No: 20,210

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 12:41 am Mesaj: #2

bu konu tarıhı bı konu olacaksa ben 2. mesaja ımzamı atayım da : )) sonrasını bılmem Çok Mutlu

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
RemoxiL
Pff
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 59,756

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 12:42 am Mesaj: #3

yetişiyoruz 3 oldu Hehehehe

Yalanlarınız Kadar Gerçek Değilsiniz...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
RemoxiL
Pff
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 12:54 am Mesaj: #4

ohooo herkes uyumuş galiba Füüü üüü üü ben inceden devam edeyim o zaman yakaladım

liwaneli
Nöbetçi Muhabbetçi..
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 12:59 am Mesaj: #5

sen bu rekoru tek basına halledıceksın gıbı Çok Mutlu

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
RemoxiL
Pff
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 1:03 am Mesaj: #6

valla ben bi el atayım olaya yardım edenler olur herhalde Füüü üüü üü

liwaneli
Nöbetçi Muhabbetçi..
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 1:04 am Mesaj: #7

tarıhın en kısa topıgı olabılır bu topıc Çok Mutlu ya da en ısteksız ilerleyen topıc Çok Mutlu

RemoxiL
Pff
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 1:06 am Mesaj: #8

yarın patlama yapcak bence Hehehehe (yarın gece bir de bakıcaz ki en son mesaj şuan benim şu yazdığım mesaj) Hehehehe

liwaneli
Nöbetçi Muhabbetçi..
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 1:07 am Mesaj: #9

şaşırtayım senı Çok Mutlu benım mesajım olsun o Çok Mutlu

RemoxiL
Pff
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Nis 18, 2008 1:11 am Mesaj: #10

yarın örgütlemek lazım herkesi hahahahaha

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 4022 sayfa) [Bu başlıkta 40213 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle