Dünyanın En Akıllı İnsanı
Bölüm Yetkilileri: M@Vi
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 8 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
paLpebra
Pseftikos-Kosmo
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,931

Açıklama: Erdal Demirkıran
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Mar 05, 2008 1:16 pm Mesaj: #1

Herkesin Kendine Göre Bir Dağı Vardır ve Herkes Kendi Dağında Yaşar Mevsimleri. Senin Güneşin Yakamaz Beni, Benim Kışımla da Sen Asla Zatürree Olamazsın.Şimdi Çık Kendi Dağına, Ayakkabılarını Çıkar ve Koş. Doludizgin koş! Arkana Bile Bakma Koşarken. Bakma; Çünkü Arkanda Hiç Kimse Yok! O Dağ Sadece Senin. Ayağını Basmadığın Hiçbir Şer Kalmasın. Her Yerini Ezbere Bil bu Dağın. Yeni Ağaçlar Dik Dağına. Ağaçlarla Yeşile Boya.

Gururla Dolaş. Adımların Hep Büyük Olsun. Büyük Yaşa! Hiçbir Zaman Korkutmasın Ölüm Seni ve Daima Emin Ol; Sen Ölmeden Kimse Gelmeyecek Senin Dağına. Ölünce Gelecekler ve: "Burada Koca Yürekli Bir Dağcı Yaşardı." Diye Yazacaklar Senin Zirvelerine; Ama Bu Senin Umurunda Bile Olmayacak. Sen Zaten Senelerce Koca Bir Dağcı Olduğunu Bilerek Yaşamıştın.

Uyuduğun kaldırımları anlamalısın
Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, düşmemeli (baba)
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
musakka

Üye No: 112,105

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Mar 05, 2008 1:21 pm Mesaj: #2

sanırım yanlış başlık sen adam olarak yazmışsın ama orada insanı yazıyo paylaştığın için teşekkürler

..........
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Mar 05, 2008 1:30 pm Mesaj: #3

Başlık düzeltildi

Teşekkürler PaLp

İçimdeKarışanRenkler
TurkBoard Fan

Üye No: 91,569

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Mar 22, 2008 9:43 pm Mesaj: #4

erdal demirkıranın 1 kitabını okudum oda 'ben dünyanın en akıllı insanıyım' güzel bi kitap cesaretlendiyo insanı zekice düşündüre biliyor

Aşk yepyeni kalabilen eski bir masaldır...
pruple_
~hayalperest~

Üye No: 28,036

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Mar 22, 2008 11:11 pm Mesaj: #5

oldukça narsist bir adam. Çok Mutlu yerim seni öss adlı kitabını okumuş feci gaza gelmiştim; sonra geçti Hehehehe

şimdi yeni bir kitabı çıktı eminim diğer kitabında olduğu gibi bunda da çok güldürüp çok düşündürecek.

kitabın adı;

"şimdi sen gidecen ya...
cehennemin dibine git.
ben bağrıma taş basarım.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
nikola06
GuLyAbAnİ
TurkBoard Fan

Üye No: 31,656
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 09, 2008 6:31 am Mesaj: #6

bu adamın her kelimesi iş görür eminim diğer kitapları gibi buda süperdir
tşkler Saygılar

Ölü olarak ele geçiriliyor en sıcak insan sözleri..
Ve hüznüm bir kamu morgunda işe başladı.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
.Lahoya.

Üye No: 75,809

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Nis 10, 2008 12:12 am Mesaj: #7

adamın çok basit bi akıllılığı var..eminim bu kitabı da güzeldir..

cicu

Üye No: 110,879

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Nis 10, 2008 1:43 pm Mesaj: #8

« pruple_ » demiş ki:
oldukça narsist bir adam. Çok Mutlu yerim seni öss adlı kitabını okumuş feci gaza gelmiştim; sonra geçti Hehehehe

ben bağrıma taş basarım.

galiba herkeste böyle oluyor Hehehehe

Paylaşım için teşekkürler

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 8 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar