Diriliş - Turgut Özakman
Bölüm Yetkilileri: M@Vi
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
439
..........
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433
Gizli

Açıklama: Satışa Çıktı
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Mar 19, 2008 9:57 am Mesaj: #1

ÇANAKKALE Savaşı’nı ve o dönemi en iyi özetleyen ve sonrasını sonsuza açan sözcüğün Diriliş olduğunu düşünüyorum.

Ey sevgili gençler!

Bu savaşları, lütfen sabırla, dikkatle, düşüne düşüne okuyunuz. Bunları heyecanlı, kanlı savaş sahneleri anlatmak için değil, hele savaşı övmek için hiç değil; irade, akıl, buluş, yurtseverlik, milli duruş, bilinç, sebat, kararlılık, inanç, benlik, gerçek kahramanlık, insanlık ve karakter sergisi oldukları için, bir milletin dirilişinin, uyanışının aşamalarını oluşturdukları için anlattım, bilmenizi istedim.

Bu olağanüstü zaferi hikaye ederken olayları hiç abartmadım. Ucuz kahramanlık hikayelerine, hasamet edebiyetına, şovence anlatıma hiç yer vermedim.

Birçok sayfayı, o kan deryası içinde, yarı aç, yarı tok, yurtlarını ve insanlıklarını koruyan kahramanlara duyduğum saygı ve minnet nedeniyle gözlerim yaşara yaşara yazdığımı söylemeliyim.

Diriliş’i yazarken bazı şehitlerin omuz başımda durdukları, yazdıklarımı denetledikleri duygusuna kapıldığım çok oldu.

Karşı yanın kahramanlarını belirtmeyi de ihmal etmedim.

Ayıplarımızı ve başarısızlıklarımızı da gösterdim."

« 439 » demiş ki:
Sanırım kitap için çok fazla tanıtım yazısına gerek yoktur.
Turgut Özakman imzalı bu kitapta, gölgede kalmış kahramanlık destanları bir kez daha açığa çıkıyor.

Kitabın fiyatı kitapçılarda 22 YTL civarında. Ancak internet üzerinde 17 YTL'ye kadar düşüyor fiyatlar.
Bilginize...

külkedi
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Mar 19, 2008 10:16 am Mesaj: #2

Yine Okunacak bir kitap gibi gözüküyor.

teşekkürler.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
SiluetVari
sebepsiz susmalarıms

Üye No: 62,007

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Mar 24, 2008 2:13 am Mesaj: #3

zevkle okumaya başladım..

normal de bir kerede uzun süre aralıksız okuyamam.. ama bu kitap insanı içine çekip alıyor.. bırakamıyorsunuz..

şiddetle tavsiye edilir..

saygılar.. böyle güzel bir kitabı edebiyatımıza hediye ettiği için Turgut Özakman beyfendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

Hiçbirsey hakkında bildiğimiz herşey;
aslında yalandır..!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ahmetyiğit
İkiyken Bir Olmaya..

Üye No: 79,192

Uyarı : 2

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Mar 24, 2008 3:43 am Mesaj: #4

Mehmet Niyazi'nin onlarca baski yapan 'Canakkale Mahseri' yeterince anlatiyor Canakkale'yi.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar