Dağda birileri var..
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 25 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
İceBerG
CeDrİc....

Üye No: 70,855

Açıklama: Sen hiç -30 derecede nöbet tuttun mu?
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 3:39 pm Mesaj: #1

Arkadaşlar bugün terörle mücadelede hepimiz pkk yı lanetliyoruz ama oradaki askerlerimize bir gün olsun dua ediyormuyuz? Onlar bizim için orda nöbet tutuyor, bizim için göreve çıkyor, canlarını biizm için feda ediyorlar. Ama çoğumuz o kadar bu hayatın zevkine dalmışıkki bırakın ordaki askerleri kimleri unutmuyoruzki. Bence ülkemizin kıymetini bilmiyoruz duyarlı değiliz...

Arkadaşlar bugün ülkemiz bölünür ise iddia ediyorum o bölgelere pasaportla girmeyiz... Ben ülkemin başka bölegelerinde başka çabut parçası görmek istemiyorum...

Sen bugün barlarda, discolarda, hertülü eğlence merkezlerinde eğlenirken unutma dağda senin için birileri var. Senin mutluluğun için -30 derece sabaha kadar nöbet tutan askerlerimzi var. Lütfen eğlenirken daha bilinçli olalım..

Dualarımız tüm mehmetçiklerimize....

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
DiCeNdRa
Emektar
Emektar

Üye No: 197

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 3:49 pm Mesaj: #2

Allah onlar güç kuvvet versin ...

İyi ki varlar...

Güzel başlığın için teşekkürler IceBerG Hıhı

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
moda_vizyon
Eşşek Gözlüm...
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 4,063

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 3:58 pm Mesaj: #3

Alıntı:
-30 derece sabaha kadar nöbet tutan askerlerimzi var
bir o kadar da dağlarda operasyonlarda olan Mehmetçik lerimiz var...Dualarımız tüm mehmetçiklerimize.... Hıhı

Dudaklarımı affet...Çünkü; mutluluğu en olmadık yerde buluyorlar...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
askperest_x
PeNTagRaM

Üye No: 68,882

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 4:37 pm Mesaj: #4

kalbimiz ruhumuz ve dualarımız onlarla...

istikbal göklerde diyorum
SABRİİ

Üye No: 71,847

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 8:29 pm Mesaj: #5

EVET DOSTUM haklısın öncelikle böyle konular açtığınız için teşekkürler ama bizim halkımızın veya bizim Türk basınımızın doğuda bizim için ölen askerimizde daha değerli evlatları olsa gerek ki tv yi nezaman açsam hrant dink çıkıyor karşımıza birde yüzbin kişi utanmadan '' hepimiz hrant dinkiz hepimiz ermeniyiz'' diye bağrıyorlar ama bugün orda buşekilde gezebiliyosan o mehmetçiğin sayesinde o evladınız hrant dinkin sayesinde değil ::: birde show tv de yayınlanan KAN UYKUSU adlı belgesel diziyi açın bakında neyin ne olduğunu görün...

ajandax

Üye No: 74,930

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 10:57 pm Mesaj: #6

Evet -30 derecede nöbet tuttum. Öyle soğuktu ki nöbet bitiminde silahı elimden zor aldılar. Çünkü tutkal gibi elime yapışmıştı.

Kan Uykusu belgeselinin geç de olsa topluma inmesi iyi oldu. Artık insanlar orada yaşananları daha iyi biliyorlar.

NeverLand
sorguda
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 11:05 pm Mesaj: #7

Erkek olmanın en güzel tarafı , ülkemizde bu güzel gençliğin bu fedakarlığı yapabilme imkanının olmasıdır.

Türk'üz ve Türk Kalacağız.

Atatürk olsada görse halimizi ..

-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Üye No: 3,604
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 11:21 pm Mesaj: #8

kalbimiz, dualarımız onlarla.. Allah hepsine güç versin.. Düşman şerrinden korusun..

Türküz ve Türk kalacaz, ve de Türk olarak öleceğiz!

Vatan için seve seve..

İceBerG
CeDrİc....

Üye No: 70,855

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 25, 2007 3:04 pm Mesaj: #9

Arkadaşlar duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ederim... Saygılar

Kelebeğin Günlüğü
Müstakbel ölü...
TurkBoard Fan

Üye No: 14,299

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 25, 2007 3:48 pm Mesaj: #10

Geçen gün "Kan Uykusu"nun bir kısmını izleme imkânı buldum. Bu vesile ile ne demek istediğinizi daha iyi anlıyorum diyebilirim. Allah, yardımcıları olsun. İnşaAllah her biri vazifesini lâyık olduğu üzere tamamlayıp sağ salim döner.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 25 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle