çevrimdışı gözükeni nasıl anlarım
Bölüm Yetkilileri: By.Ee, efex61, Equ!NoX, exUBert, FAÇALI - 2, Faint, MaXwELL, Precious, realdogus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 8 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
n_u_r

Üye No: 98,664

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 07, 2007 1:46 am Mesaj: #1

arkadaşlar biri bana lütfen yardım edebilirmi ben çevrimdışı gözükeni nasıl anlarım msn discover kullandım ama yine bişey olmadı lütfen biri söyleyebilirmi lütfen yalvarıyorum
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
439
..........
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 07, 2007 9:38 am Mesaj: #2

ya sanırım anlayamazsın Of yaa

ruhun nefesi "soğuk"

Üye No: 19,142

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 07, 2007 10:03 am Mesaj: #3

hikaye hepsi anlaşılmıyo..anlasanda kabul etmiyolar zaten.

Üye No: 52,596

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 1:40 am Mesaj: #4

msn discovery i dene kişi seni sildiğinde bile sana uyarı werir
deltree

Üye No: 8,276

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 3:41 am Mesaj: #5

msn discovery nereden yukleriz
paLpebra
Pseftikos-Kosmo
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,931

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 3:44 am Mesaj: #6

« deltree » demiş ki:
msn discovery nereden yukleriz

http://live.msgdiscovery.com/

Bir Kişinın Çevrımdışı Olup Olmadığını Anlamanız İçin Yukarıdaki Linkten Discovery'i İndirip Kurmalısınız Sonra Ayarlarında Türkçe Yapıp İletilerde Açılan Pencerelerden Haberdar Et Gibi Bir Seçenek Olmalı Tam Olarak Bilmiyorum Bu Sekme İşaretli Olması Lazım ve Ondan Sonra Şüphelendiğiniz Kişiye Mesaj Atıyorsunuz..Kişi Konuşma Penceresini Açar Açmaz Discovery Size Belirtilen Msn Adresinin Konuşma Penceresi Açtığı Konusunda Uyarı Gönderiyor Buna Ek Olarak Çevrimdışı Olup Nickinizi Onun Tanımadığı Ama İlgisi Çekip Konuşma Penceresi Açmasını Sağlıyabileceğiniz Bir Şeyler Yazıp Online Olun Tanımadığı ve İlgisini Çeken Bu Nicki Merak Edip Konuşma Penceresi Açacaktır

Tavsiye: Hiç Bunlara Gerek Yok...
n_u_r

Üye No: 98,664

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 5:44 pm Mesaj: #7

/span>
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

burdan bakarsanız msn discover ı yüklersiniz ama hiç yüklemenizi tavsiye etmem msni yavaşlatıyor
Pandion
rüküş

Üye No: 57,952

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 22, 2007 12:35 pm Mesaj: #8

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 8 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar