Çantalı çanta..
Bölüm Yetkilileri: AyCii
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 1:45 am Mesaj: #1

Marc Jacobs’ın 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için hazırladığı ‘çantalı çantalar’ görenleri şaşırtıyor...

Marc Jacobs’ın ‘çantalı çantaları’ ilk olarak New York moda haftasında moda severlerin karşısına çıktı. Her ne kadar gözümüz alışmadığı için, şu an bize değişik gelse de zamanla bunun da önüne geçilecek...

Düzen şöyle işliyor. Önce Jacobs’ın halkla ilişkiler departmanı bu çantaları “ünlü” listesine gönderiyor. Onlarda güzel bir Beverly Hills günü araçlarından inip, alışverişe giderken ya da dönerken ya da köpeklerini gezdirirken bu çantayı takacaklar. Önce Mischa Barton, sonra Nichole Richie, kıyafetinin rengine uymuşsa Victoria Beckham...

Sonra Hello, People gibi dergiler çantalı ünlüleri çekecek. Bizler de gazetede göreceğiz, sonra aylık dergilerde pekiştireceğiz.

Ve mutlu son. Çanta artık gözümüze tanıdık gelmeye başlıyacak. Hatta Zara, Mango gibi firmalar benzetirse tanıdıklıktan artık bizim de böyle bir çantamız olacak.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Désenchantée
mio doLce sogno
TurkBoard Fan

Üye No: 18,038

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 4:03 am Mesaj: #2

« èvanèscè » demiş ki:
Çanta artık gözümüze tanıdık gelmeye başlıyacak. Hatta Zara, Mango gibi firmalar benzetirse tanıdıklıktan artık bizim de böyle bir çantamız olacak.

Uuuu, almak lazim Çok Seviyor
Ben tuttum bunlari, tatli görünüyorlar.. hele sonuncusu yakaladım

Syscor
Veda Mod
TurkBoard Fan

Üye No: 79,692
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 08, 2007 10:23 am Mesaj: #3

tarzmış yavv
alakkkk
aman ben eksık kalmıyım hahahahaha

uçurum kenarı işte. bi dokunman yeterli.parmak ucundayım hayatın..
inosenta
ArKa SoKaK BuRJuVaSı

Üye No: 50,745
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Şub 05, 2008 1:52 am Mesaj: #4

aaaa ilk defa gördüm bunları
güzelmiş ama, değişik...

"İnsan var olduğuna inanmak için mi kendini anlatır?
Öyle ise susacağım..."

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar