burada ne yazıyor..
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Anath, FAÇALI - 2, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 21 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
yavuz07
&enyavuz&

Üye No: 43,167

Açıklama: :)
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 6:03 pm Mesaj: #1

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

evet arkadaşlar..
anlamsız gibi görünsede burada anlamlı bir kelime saklı..
düşünün, yorumlayın..bakalım bulabilecekmisiniz..kolay gelsin Saygılar
.
..
...
.... Gülücük

Bana SENi gerek SENi....
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 7:18 pm Mesaj: #2

ben düsünmeden cevap verim kafami sonra yorarim bi N eklerim bide a harfini düzeltirim ANNE yaparim daha anlamli bi kelime gelmedi aklima ilk bakista Füüü üüü üü

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
yavuz07
&enyavuz&

Üye No: 43,167

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 7:40 pm Mesaj: #3

olabilir.. Füüü üüü üü
iyi tahmin ama cevap başka malesef..

Bana SENi gerek SENi....
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 8:02 pm Mesaj: #4

hmmm Füüü üüü üü ufak tatmistim civcivler yedi tutcani sanmyiordum zaten hahahahaha Punky

askim mi yaziyor yoksa seni seviyorum mu Çok Seviyor

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
crazzyy64
sessiz çığlığımın yankısı

Üye No: 57,493

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 8:23 pm Mesaj: #5

ezan olbilirmi e harfi kalıyor N harfine yandan baklnca Z oluyor sonra A oldugu gişbi kalıyor sonra tekrar N olarak görüyorz nacak bu cıktı valla Çok Mutlu

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
ruhuNnefesi
ruhun nefesi "soğuk"

Üye No: 19,142

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 22, 2007 10:32 pm Mesaj: #6

bu ters harf latince de başka harf olmasın sakın ne ile birleşince bi manası olur belkim.

Üye No: 88,054

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Mar 14, 2008 5:48 pm Mesaj: #7

atıyorum Gülücük ZAM
N harfini yan çevir
A harfini ters
E herfinide yan al sana ZAM Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu

tamamen atmasyon Çok Mutlu

resisif

Üye No: 113,979

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Mar 20, 2008 7:11 pm Mesaj: #8

e yi yan yatırdım ''man'' buldum Hehehehe

..hızlı geçiyor günler..

Üye No: 38,551

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Oca 25, 2009 10:54 pm Mesaj: #9

"tersane" mi yoksa?? Füüü üüü üü

Üye No: 146,758

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 08, 2009 1:24 am Mesaj: #10

evet tersane diyorum bende
kimse bu sorunun cevabını bilmiyor mu biri cevaplasın

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 21 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle