Brain Network Eğitim Notları
Bölüm Yetkilileri: Anath, e.pack2, realdogus, TuRKuaZ'm
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 87,619

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 01, 2008 12:56 pm Mesaj: #1

Reklamlı pdf, word'e çevrilip reklamsız hale getirildi ve turkboard.com ibaresi konarak tekrar pdf haline getirildi. Görün yani, neler çekiyoruz paylaşım yaparken. (:

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Rar Şifresi: NoX

Toplam 32 sayfa ve Türkçe.

Önemli not 2: Arşiv sahipleri, beni kişi listenize ekleyiniz.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
sem.m2

Üye No: 74,475
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Nis 04, 2009 7:18 pm Mesaj: #2

teşekkürler

Seni gördüğüm günü
Sevdiğimi unutsam
Bir başka dünya bulsam
İçinde sen olmasan.....
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
gülden_1

Üye No: 96,948

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Tem 08, 2009 10:00 pm Mesaj: #3

emeğine sağlık, nasıl yapıldığını bilsem. . . .

Resimli yazı hazırlamak istiyorum, Ekrandandan "print screen" diyorum. PC İlk kaydettiğinden vazgeçmiyor, ne için "print screen " komutu versem fark etmiyor. Sonuç ilk komutta ne kaydettiyse o.

Bir gün bir şeyler öğreneceğim de geç olmasa

cekufb

Üye No: 44,116

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Oca 29, 2010 4:25 am Mesaj: #4

tesekkurler

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle