Bornova Anadolu Lisesi
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 18 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
kemalist1923

Üye No: 34,444

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Ekm 26, 2005 4:18 pm Mesaj: #1

merhaba ballılar Gülücük) ben 2003 mezunuyum..bizde burdan tanışalım kaynaşalım..umarım benden başka da bal lı vardır Gülücük
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
BosveR

Üye No: 18,846

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 04, 2005 3:54 pm Mesaj: #2

korkma ben varım Polis

ama mezun diilim o ayrı Gülücük

Üye No: 36,090

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Kas 13, 2005 12:26 pm Mesaj: #3

slm slm slm

ben yeni yepyeni bi üyeyimm

bende ballıyımm ama mezun deilimm:) Süperrrrrr Süperrrrrr
kemalist1923

Üye No: 34,444

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 16, 2005 5:15 pm Mesaj: #4

söliyin bakalım,bölümünz ne kaçıncı sıınftasınız..yusuf okçu hocanızı tanıyonuz mu..tanıyosanız nasıl..selam söleyin..gerçi beni hatırlamaz ya siz gene de söleyin Gülücük)
uwo

Üye No: 12,550
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 16, 2005 5:22 pm Mesaj: #5

ben de 2003 mezunuyum ama ial den olmaz mı Hehehehe

Üye No: 61,826

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr May 28, 2006 10:50 pm Mesaj: #6

slm.. ben de bornova anadoludan.. Hıhı
akigo

Üye No: 53,677

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 26, 2006 12:21 am Mesaj: #7

http://bornova.ege.edu.tr/~orkunt/bal/

bal dan değilim ama b.a.l okulunu sewerim
BuLuTBeY
Bir FenLiseli..

Üye No: 18,460

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Tem 12, 2006 9:11 am Mesaj: #8

ben de bornova anadoludan değilim fakat adını çok duydum! harbiden de anlatıldığı kadar var mı nu soracam? ii şeyler duydum bu arada:
hem ders hem öğretmenler açısından iimiş. gayet başarılı öğrenciler mezun oluyormuş

Anladım ki ağaçlar toprağa acı verdikçe büyüyor..

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
BosveR

Üye No: 18,846

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 09, 2007 1:00 am Mesaj: #9

öyledir okulumuz:) öğrencileri çoğunlukla süperdir, öğretmenlerde çok iyiler olduğu gibi çok kötüler de mevcut. ortamıyla, üniversite kampüslerini aratmayan kampüsüyle(kampüs diyorum oldukça büyük) herşeyiyle mükemmel bi okul, anlatılmaz yaşanır ya:) hani herkes okulunu sever de, bal bambaşka.. yeri gelmişken ekliyim, "ballı olmak ayrıcalıktır" Okeyy anlatıldığı kadar değil, anlatıldığından da fazla bu okul!

Just Married...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 09, 2007 10:18 am Mesaj: #10

Nasılsınız B.A.L'lı kardeşlerim ?? Öpücük Öpücük

Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar