Bitkisel şampuanlar
Bölüm Yetkilileri: AyCii
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 2 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
KIVILCIM-ydn
SuSTuM...

Üye No: 71,778

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 6:20 pm Mesaj: #1

Kızlar saçlarınızı marketlerden aldığınız ya da kuaförlerden aldığınız kimyasal içerikli şampuanlarla yıkamayınız... İnanın bitkisel şampuanları kullanmaya başladığınız andan itibaren değişime başlıyor. ilk bu değişimleri siz farkedemezseniz bile kuaförünüz mutlaka farkeder. ya eczaneden alın ya da bitkisel ürün satan firmalardan.. ufak bir tavsiye size Gülücük

Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 7:39 pm Mesaj: #2

hmm ben memnunum sampuanimdan zaten sacimda boya yok bilmem ne yok cokda güzel parliyor kirikda yok daha fazla bitkisel karisim ekleyemem sacima hahahahaha böcek möcek konar sonra ya... hahahahaha paylasim icin tsk ederim

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 2 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar