Birdenbire iyileşiverdi!
Bölüm Yetkilileri: exUBert, merlin84
Yeni Başlık Gönder Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 9 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
jakobiyen

Üye No: 1,447

Açıklama: Van YYü Rektörü Yücel Askin Nasil Olduysa Birden Iyilesti..
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 30, 2005 10:36 pm Mesaj: #1

Tahliye olduktan sonra, birdenbire iyileşen ve yüzü gülmeye başlayan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın, hakkında verilen tahliye kararı sonrası dün sabah hastane odasının demir parmaklıklı camından dışarıda bekleyen gazetecilerle kısa bir sohbet etti, daha sonra da basın toplantısı düzenledi.

Vakit Gazetesinden Alintidir
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
deggial

Üye No: 23,677
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 30, 2005 10:59 pm Mesaj: #2

ee örümcek kafalıların zoruna gitti tabi...
nasıl da kin kusmuşlar.
jakobiyen

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Arl 30, 2005 11:33 pm Mesaj: #3

Deggial Arkadasim Sozlerine Biraz Daha Dikkat Etsen Iyi Olur.. Adam Akıllı Yorum Yazacaksan Yaz..
Müslümanlarada Kin Kusanlar Belli Oluyor Sözlerin Bir Yilanın Zehiri Gibi..
Seni Seviyeli Olmaya Davet ediyorum..
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 31, 2005 3:54 am Mesaj: #4

ateş olmayan yerden duman çıkmaz..kimse rektör hakkında gıcıklık olsun diye soruşturma açmadı..böyle böyle batıyor işte devlet..çünkü devletin milletin malıyla yolsuzluk yapanlar korunuyor ab tarafından..neredeyse halk kahramanı bile ilan ediliyor..bunlar ufak ama çok sinsice stratejiler..

deggial

Üye No: 23,677
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 31, 2005 12:49 pm Mesaj: #5

« jakobiyen » demiş ki:
Deggial Arkadasim Sozlerine Biraz Daha Dikkat Etsen Iyi Olur.. Adam Akıllı Yorum Yazacaksan Yaz..

1. admin misin?
2. rahatsız olduysan rapor edersin adminlere, bakarlar geregi neyse yaparlar
3. yorumumum son derece adamakıllıdır, arif olan anlar. bir insanın iyileşmiş olmasından üzülenler aynı zamanda Edit:ShAdE hakaret yok benim için.
4. bu ülkede kimin ne oldugu bellidir, nasıl kin kustugu da bellidir, sadece bu olayda değil o alıntı yaptıgın gazetedeki adamlar orduya ve Ulu Önder Atatürk'ede fırsat buldukça kin kusmaktadır.
5. bu ülkenin hukukuna göre suçlulugu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur. ( tabi bu durumu işine gelmeyenler anlamazlar, onların felsefesi "çamur at izi kalsındır", ama birgün o çamurda kendileri bogulacaktır)
6. tüm bunları boşa yazdıgımı ve beni anlamanın mümkün olmadıgını biliyorum.

BuSeLiK

Üye No: 42,063

Açıklama: Van YYü Rektörü Yücel Askin Nasil Olduysa Birden Iyilesti..
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 31, 2005 12:53 pm Mesaj: #6

« jakobiyen » demiş ki:
Tahliye olduktan sonra, birdenbire iyileşen ve yüzü gülmeye başlayan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın, hakkında verilen tahliye kararı sonrası dün sabah hastane odasının demir parmaklıklı camından dışarıda bekleyen gazetecilerle kısa bir sohbet etti, daha sonra da basın toplantısı düzenledi.

Vakit Gazetesinden Alintidir

Yahu tahliye olan bir insanın yüzünün gülmesinin nesi tuhaf ben anlamıyorum. Zannedersem basın toplantısı düzenleyebilmek de herkesin hakkıdır. Sen daha iyi biliyorsan lütfen yanlışımı düzelt arkadaşım.

« cosmoforever » demiş ki:
ateş olmayan yerden duman çıkmaz..kimse rektör hakkında gıcıklık olsun diye soruşturma açmadı..böyle böyle batıyor işte devlet..çünkü devletin milletin malıyla yolsuzluk yapanlar korunuyor ab tarafından..neredeyse halk kahramanı bile ilan ediliyor..bunlar ufak ama çok sinsice stratejiler..

Konu ile ilgili senin elinde önemli bilgi veya belgeler varsa devletin bilmediği, buyur arkadaşım meydan senin. Bu kadar iddialı olduğuna göre vardır heralde. AB yolsuzluk yapanı neden koruma ihtiyacı duyuyor ben bilmiyorum. Eğer açıklayabilirsen bir zahmet öğrenmiş oluruz hepimiz. Hükümet bazı yolsuzlukların üzerine gitti, (Bkz. Uzanlar, Karamehmet,vs...) başarılı sonuçlar alındı, hepimiz de takdir ettik. Yargı suçsuzdur diyor, sen suçludur diyorsun. Buyur ispatla o zaman. Ben kimsenin tarafında değilim, belki gerçekten de suçludur Yücel Aşkın. Benim hayret ettiğim sanki elinde kanıt varmış gibi yüksekten yüksekten konuşmandır arkadaşım.
xcodex
Hani Bir Gün Belki,

Üye No: 14,085

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 31, 2005 1:20 pm Mesaj: #7

« deggial » demiş ki:
« jakobiyen » demiş ki:

1. admin misin?
2. rahatsız olduysan rapor edersin adminlere, bakarlar geregi neyse yaparlar
3. yorumumum son derece adamakıllıdır, arif olan anlar. bir insanın iyileşmiş .....

Ya arkadaşlar HEPİMİZ BU VATANIN EVLATLARI DEĞİLMİSİNİZ, BU ÖFKE BU KİN BU NEFRET NİYE, olayların nasıl geliştiği yahut neden bu noktalara geldiğini günümüz taraflı ve yorum katılmış haberlerden izleyerek bizlerde taraf oluyoruz. Ve birbirimize düşman kesiliyoruz.

Bu vatanı bu ülkeyi çekemeyenlerin oyunudur birbirimize düşman etmek onlara alet olmayın onlardan hiç olmayın. Kurtuluş destanın bizler omuz omuza verdik. Adalet için adil olmak gerekir,

Unutmayın ki
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
jakobiyen

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 31, 2005 1:58 pm Mesaj: #8

Yahu Beni Kizdigim Nokta Adamin Yazdigi Yaziya Bak Orümcek Kafalilarin Zoruna Gitti.. Sen Kimi Hedef Aliyorsun Kardesim.. Eger Bizleri Orumcek Kafalilar Diye Hitab Eden Sensen Asil Bunu Diyen Edit ShAdE:hakaret yok..Evet Herkes Isini Bu Kadar Guzel Yapiyorda Ondan Universitelerimiz Bir Arpa Boyu Yol Katedemiyor Degilmi..
Evet Yolsuzluk Yokta Ondan Her Sene En Fazla Butce Sapmasi Universitelerde..
Kardesim Bende Cumhuriyet Universitesi Mezunuyum..
Neden Türkiye Dunya Universitelerinde Hic Birisi İlk 500 E Bile Giremiyor..
Irtica Diye Imam Hatip Liseleri Kapatildi.. Neden Basarili Oluyor Diyemi.. Hersene Oss Turkiye Birincileri Imam Hatip Liselerinden Cikiyordu.. 2. Si 3.Su Yabanci Dil Birincisi Bu Insanlarin okuma Ozgurlukleri Elinden Alindi.. Bence Herkes Ustune Dusen Görevi Layikiyla Yapiyor Yok Ve Bazi Rektörler Ortada Profösörüm Docentim Diye Ortada Gezenler Ustune Duseni Yapmiyor.. Yapsa Bu Ulke Biraz Olsun Ilerlerdi..
silENce
Emektar
Emektar

Üye No: 252
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Arl 31, 2005 2:15 pm Mesaj: #9

Maalesef hala bişeyler öğrenmek yada kırmadan tartışmak için tartışmıyoruz.Hala haklı çıkmak için ne gerekirse söylüyoruz Yazık !!!
Konu Kilitli
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 9 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar