Bir Teşekkür etmek zormu arkadaşlar...
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, aLuzAiv', puspus, VivaLaVida
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 28 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
efk1

Üye No: 456

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 10, 2005 5:28 pm Mesaj: #1

Arkadaşlar şimdi dikkatimi çekti.Sizden gelenler bölümünde açılan konuların gösterimlerin en düşüğü 25, yazılan cevap 1. Hadi bu gösterimlerin yarısını atalım yanlış tıklama ve topiği açan kişinin kontrol etmesi olarak, yine cevaplara karşın gösterimin arasında uçurumlar var. Bir teşekkür yazmak çok mu zor acaba. İnsanlar orada zamanını harcayarak bir paylaşımda bulunmuş ama gel gör ki 2 sn bir teşekkür yazısı çok görülmüş.
Bu sadece bir tespitti. Emeğe biraz saygı gösterelim lütfen...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ece
Ay Çöğreği

Üye No: 1,599
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 10, 2005 6:12 pm Mesaj: #2

bende katılıorum buna Exclamation
silENce
Emektar
Emektar

Üye No: 252
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 10, 2005 6:26 pm Mesaj: #3

arkadaşlar sizlere bende katılıyorum.ama maalesef iki kelime teşekkür edemiyoruz ve buna yapacak çok fazlada bişey yok.tesbitin doğru dile getirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.
efk1

Üye No: 456

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 10, 2005 6:35 pm Mesaj: #4

« shade";p="28933 » demiş ki:
arkadaşlar sizlere bende katılıyorum.ama maalesef iki kelime teşekkür edemiyoruz ve buna yapacak çok fazlada bişey yok.tesbitin doğru dile getirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.

Arkadaşlar bunun bir çok yöntemi var ama ben bunları sevmiyorum.Mesela gizli link uygulaması yapılabilir,ama bu seferde formda şişmeye neden olur.Yada mesaj kısıtlaması getirebilir, buda anlamsız topiclerin açılmasını ardı sıra getirir.

Ancak bana göre en uygunu mesajların başına (cevap yaz, alıntı'nın yanına ) teşekkürler ikonu koyalım. En azından bir ikona tıklamak insanlara zor gelmez herhalde....(Tabi böyle bir imkan varsa)
VOOLKAAN
Gezgin

Üye No: 2,289

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 10, 2005 10:21 pm Mesaj: #5

Yetenek iltifata tabiidir. Gülücük
Ama sanıyorum ki kimse teşekkür edilsin diye böyle bir paylaşımda bulunmuyor. Bence mesajlarda ya da ilgili bir bölümde bununla ilgili bir şeyler bulunsun ama kimseye teşekkür et diye bir zorunluluk koymak hoş olmaz. Bu benim nacizane fikrim...
Orcun

Üye No: 1,895

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Nis 11, 2005 10:02 am Mesaj: #6

bende katiliyorum size arkadaslar ve bence bir tesekkur etmek zor degil Gülücük

ceyhuninci

Üye No: 176

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Nis 11, 2005 10:11 am Mesaj: #7

--------------------------------------------------------------------------------
Katılıyorum
teşekkkkkürler tüm türkboarda ve emekçilerine.--------------------------------------------------------------

- ancient -
Emektar

Üye No: 1,042

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 13, 2005 6:31 pm Mesaj: #8

Sorun Teşekkür Etmek Değil bence paylaşmak...

burdaki paylaşımcı ortamı görüp kendinden birşeyler katan bence en güzel teşekkürü etmiş oluyo zaten..

bir kuru teşekkürse istenen yazılmasın daha iyi bence..

Pano Yöneticisi

Üye No: 635

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 13, 2005 7:45 pm Mesaj: #9

Aynen katılıyorum. Rapid'e albüm upload ediyorum indirilme sayısı 30 olmuş cevap 5 naparsın işte insanlar nankör olabiliyor. Sizden beklenen bir teşekkür ve de hak ediliyor!

Görmesen bile denizi,
Yukarıya çevir gözü:
Deniz gibidir gökyüzü...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
1234567890

Üye No: 649

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 13, 2005 8:12 pm Mesaj: #10

İki gündür yaklaşık 30 şarkı upload ettim siteye.
Teşekkür sayısı sadece 1.
Ben de size teşekkür ediyorum!

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 28 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar