Bir kola kutusundan daha hafif...
Bölüm Yetkilileri: Anath, eliah, sebepsiz, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
KrizanteM
H ü z ü n b a z
Admin

Üye No: 36,755

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Mar 07, 2010 4:11 pm Mesaj: #1

Mucize bebek 'Tom Thumb' dünyanın en küçük prematüre bebeği olarak doğdu. Bir kutu koladan daha hafif olan bebek doktorları bile şaşırttı.

Almanya’da 25 haftalıkken dünyaya gelen dünyanın en küçük bebeğinin ağırlığı sadece 275 gram. Uzunluğu ise bir A4 kağıdı kadar.

Doktorlar bu vakanın bir ilk olduğunu ve 'Tom Thumb' ismi verilen bebeğin dünyanın en küçük prematüre bebeği olduğunu söylüyorlar.

Haziran 2009’da doğan 'Tom Thumb' o kadar küçük ki doktorlar hastaneden çıkmasına ancak karar verebildi. Küçük bebek ve ailesi sonunda hayatta kalma mücadelesini yendi.

Prematüre bebekleri bekleyen riskler

Prematüre bebekler gelişimlerini tamamlamadan doğdukları için birçok tehlike ile karşı karşıya kalabiliyor. Beslenme, nefes alma gibi sorunlar yaşayabiliyorlar.

Daha önce 2004 yılında Amerika’da doğan Tyler Martin 320 gram’dı.

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Emin olun şu ömrümü kümeste geçirmeyeceğim.
Sizin içine girmeye korktuğunuz suda ben can buluyorum. Zira sizin aksinize ben yüzebiliyorum.
Benim meskenim ummanlar. Benimleyseniz, siz de ummana dalın. Yok değilseniz, karışmayın ve kümesinizde kalın.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Lahza
Azar-i Dil

Üye No: 152,916

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Mar 07, 2010 5:05 pm Mesaj: #2

Prematüre'lere dayanmıyorum hiç Sümüklü

Dağılsın dağlara dağılsın öykümüz
Ama sen ağlama
Dur!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 87,619

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Mar 07, 2010 5:43 pm Mesaj: #3

Muhtemelen hiç bir zaman normal bir insan olamayacak.

6 ay sonra görüşmek üzere.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
_sSs_
Hepimiz efex61'iz
TurkBoard Fan

Üye No: 59,368
Gizli

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Mar 07, 2010 8:05 pm Mesaj: #4

Umarım ilerde sıkıntı yaşamaz...

efex61 kalbimizdesin     

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
betterol
..dönüşlerde..
TurkBoard Fan

Üye No: 79,089
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Mar 13, 2010 12:57 pm Mesaj: #5

Hayata sıkı sıkı tutunacak ve mücadelesinde başarılı olacak...

tevbekar sofrasında...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle