Bir filmi seyrederken...
Bölüm Yetkilileri: By.Ee, exUBert
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [Bu başlıkta 47 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1

Bir filmi seyrederken...
Tek olmalıyım
31%
 31%  (42 oy)
Yalnız asla izleyemem
5%
 5%  (7 oy)
Arkadaşlarla zevkli
29%
 29%  (40 oy)
Hiç farketmez
34%
 34%  (46 oy)
Toplam Oylar : 135
Bu Ankete Katılanlar: ShaLaLa, WolVeRinE, civilia, s1m0ne, celebi, bayense, èvanèscè, oneol, _XaNDeR_, ntgnngts, dumania, ocean, phobiphobia, jahma, GülPembe, kickshaw, rebel_crow, Rizado, çetrefil, xcodex, albatros_mali, ghostsea, scarlettr, musomka, unforgiven, bupolat, korkmazay, pixie, esraa_83, bloody mary, wiploc, myco1981, balık, Lost SouL, Anonymous, DeCCaL, sinemadelisii, rigor, dawool, hknkc, wesaire, engineer_erc, Kelebeğin Günlüğü, _Crash_, berk44, sule_g, Chayenne, kilickalkan, meng, gingerspice, careless1, M&R, rednights, EmRSrL, cumali707, Kanunİ, gunes01, aneursym, urartian, nartfemre, ..williee.., _TaMaRa_, Callanarchy¹, dağıstan, deathlow, meon, siirsel_adalet, alpellaslan, hacamat, dr_lasker, turuncu24, TenedosT, pink, precot, ZERDUST-2015, ANaKSaReTe, Désenchantée, umechy53, buyey, aramolis, acguneyli, mustafa cürgül, FAÇALI - 2, elfayan, shorty, _Azad_, kasırga_etkisi, hakan2244, by_yakup, iyiekici, Jack_DaNieLs, MIRAMAX, oylesineBiri, C0nD0R, gıcık, Vakko, cc_casmin, UGRCN, reserv, melih5381, __osiris__, Gamzelii_16, joes009, HaSNa, eross, firstsoldier, -sumuklu-, caezar, CashSoul, halime1985, illse, sparkchill, NERON, nirvana0684, expoint, RocKWariuS, scinar, sevinc84, trakyasekeri, aybik_toprak, efex61, sicadnauseam, enderyayli, ai#3, aLuzAiv', boguvix, af84, akhill3us, altan, pallas, mnuri, Uğurcuk, M@Vi, alias1711, jetli14

Yazar  Mesaj
ShaLaLa
Takipte...
Emektar

Üye No: 835

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Eyl 06, 2005 1:33 am Mesaj: #1

Bir filmi seyrederken...

Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Eyl 06, 2005 1:42 am Mesaj: #2

Benim için farketmez; kimi filmi yanlızken, kimisinide arkadaşlarla seyrederim...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
s1m0ne
Emektar
Emektar

Üye No: 939

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Eyl 08, 2005 3:44 am Mesaj: #3

Genelde tek olmalıyım...
Yani en azından benim kadar dikkatli biri değilse yanımdaki...
Çünkü diğerlerine anlatmaya çalışırken kendim kaçırıyorum.
Bir de bazı sahneleri geri almak gibi bir huyum vardır,diğerleri bundan pek hoşlanmaz...
Bunun dışında çerezlik filmleri başkalarıyla izleyebilirim...

şarkı bitti uyandım; yoksun ve korkarım ki hiçbir zaman gözümü sana açamayacağım...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
bayense

Üye No: 5,711

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 10, 2005 2:17 pm Mesaj: #4

Tek başıma izlerken koltuğumu çekerim. Yanıma nevalemi alırım, sesleri kaçırmamak için de kulaklığımı takarım. Ohhh mis gibi. Gülücük

Özellikle komedi filmlerini grupla izlemesi zevkli oluyor Gülücük
_Tomcat_

Üye No: 27,372

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 10, 2005 3:20 pm Mesaj: #5

eğer sinemada izliorsam mutlaka arkadaşlarla , yok efendim evde izliorsam kesinlikle yanlız ( biraz katı kuralmış kibim oldu ama... ) Hımmm
_XaNDeR_
D:\MP3\Rock & Metal\Tr

Üye No: 1,329

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 11, 2005 7:09 pm Mesaj: #6

eğer izlediğim film komedi ise birileriyle izlemeyi tercih ederim
ama genelde komedi filmi izlemem Gülücük
dolayısıyla yanlız izlemeyi severim.

TB Daywalker

Üye No: 1,529

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Eyl 15, 2005 8:42 am Mesaj: #7

Alone in the dark of course...
(Tabikide yanlız ve karanlık...)
bayankargo

Üye No: 3,812
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Eyl 15, 2005 3:02 pm Mesaj: #8

izlemeyi bilenlerle olayımda kaç kişi olursa olsun.filmin ortasında hanımlık yapacam diye ikram gösterilerine girip tv'nin önüne geçenlere deli olurum.oturun işte.al yanına biranı cipsini otur işte.meyvenin sırası mı?

Pır Pır Kelebek
Emektar

Üye No: 3
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Eyl 15, 2005 3:38 pm Mesaj: #9

Tek olmalıyım,

nedeni çok basit ikramlar ve filmin en önemli yerlerinde sizi rahatsiz edecek sesler / ki$iler ve hareketler olmaz. Mesela burnunuzun ucundan bi kol ve ona uzanan bi diger kol felan gibi.. (chips -kola uzatilirken) yada tam izliyorsunuz diyelim korku filmi. 'Ya ben korkmaya ba$ladim kapatalim hadi ba$ka bi$i yokmu?' gibi saçmalik duymak istemiyorsaniz tek olmaliyim.

Ama kafadengi birisi olursa hayhay derim.

Üye No: 18,407

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 18, 2005 11:14 pm Mesaj: #10

Yanımda sürekli konuşan ve sorular soran birisinin olmasındansa yalnız olmak iyidir.

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [Bu başlıkta 47 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar