Bir filmi en fazla kaç kez izlediniz ?
Bölüm Yetkilileri: By.Ee, exUBert
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [Bu başlıkta 80 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
ShaLaLa
Takipte...
Emektar

Üye No: 835

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 4:32 pm Mesaj: #1

En az...

Dikey Limit => 10
Testere 1 => 10
Er Raynı Kurtarmak => 10
Yeşil Yol => 5

Şu an aklıma başka gelmyor. Çok Mutlu

Admin

Üye No: 16,455

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 4:44 pm Mesaj: #2

valla hababam sınıfı ve münir özkullu, adile naşitli aile filmlerini sayamadık ama 20 - 30 kere izlemişizdir heralde. bi de testere2 de mi var. ben hiç görmedim.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
_XaNDeR_
D:\MP3\Rock & Metal\Tr

Üye No: 1,329

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 5:12 pm Mesaj: #3

Cesur Yürek en az 15 defa izlemişimdir...
Yüzüklerin efendisi 3 lemesini 3 er defa izledim her biri 3 saat
Melekler şehri ni 5 defa izlemişimdir.

VEE Dövüş Kulübü her zaman favorimdir kaç defa izlediğimi bilmiyorum o kadar çok.
her seferinde ayrı bi kısmı ilgimi çekiyor.

"eshquia" Saw 2 yarın gösterime giriyor.
filmin divx ini izledim.yine inanılmaz bir sonla bitiyor !!!
herkese önerimdir sinemada izlenicek bir film.
ben gidip sinemadada izliycem.senaryoyu yazan herkimse inanılmaz bir iş çıkarmış yine.

Üye No: 6,417

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 5:25 pm Mesaj: #4

30-40 dan fazladır .
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
punguşe
*şimdi*

Üye No: 2,800

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 5:29 pm Mesaj: #5

10-15 kez tam hatırlamıyorum.. Gülücük

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 5:34 pm Mesaj: #6

kucukken bi filmi 31 kez izlemistim, gozlerimde ondan sonra bozuldu zaten Çok Mutlu

eshquia
ehl-i keyf
Admin

Üye No: 16,455

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Kas 10, 2005 5:35 pm Mesaj: #7

« _XaNDeR_ @ Prş Ksm 10, 2005 4:12 pm » demiş ki:

"eshquia" Saw 2 yarın gösterime giriyor.
filmin divx ini izledim.yine inanılmaz bir sonla bitiyor !!!
herkese önerimdir sinemada izlenicek bir film.
ben gidip sinemadada izliycem.senaryoyu yazan herkimse inanılmaz bir iş çıkarmış yine.

sağol _XaNDeR_, tatilden 2 gün önce döndüm, ne gazetelerde ne de dışarda, hiç bir yerde görmemiştim filmin tanıtımını bu nedenle. bu arada saw1 amerikada bi topluluk tarafından en kötü 10 film arasında seçilmişti. nasıl izledilerse filmi. 2 yide izleyip görücez artık. umarım dediğin kadar vardır.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
moby

Üye No: 31,352

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 12, 2005 3:06 pm Mesaj: #8

ben harry potter her serisini 5
matrix 15
the lord of the rings 50
tuti

Üye No: 28,088

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 12, 2005 3:19 pm Mesaj: #9

Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Zeki-Metin, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul.... Sayısını ben bile bilemiyorum ama izlerken hiç sıkılmıyorum.
Ayrıca ; Yüzüklerin Efendisi sayısını gene bilmiyorum.
Kadın kokusu, Jim Carrey filmleri sayısız...
Yahu yaz yaz bitme ki bunlarla idare edin artık...
elendil

Üye No: 14,696

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 16, 2005 2:33 pm Mesaj: #10

30-40 defa karayıp korsanlarını izledm daha da dewam ediorum Çok Mutlu

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [Bu başlıkta 80 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar