Ayyıldız Team // 57. Alay
Bölüm Yetkilileri: eliah, JiLda, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 12 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
JiLda
Editör
Editör

Üye No: 71,805

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 12:29 am Mesaj: #1

Almanya'da çıkan yangınlar, Türk hackerları harekete geçirdi.

Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, 9 Türk'ün hesabını kesmek için Alman internet siteleri bir bir çökertmeye başladılar.

Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, 100'ün üzerinde internet sitesini hackledi.

İşte hacklenen sitelerden bazıları;
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
,
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
,
sitelerine zarar verildi.

Ay Yıldız Team adlı hackerlar, 200 bin euroluk zarar verdiklerini belirterek, saldırıların önümüzdeki günlerde devam edeceğini bildirdi.

Hacklenen sitelerde Ay Yıldız Team 57. Alay, Mustafa Kemal Atatürk ve 'Bundan ötesi ya istiklal ya ölüm' notları yer aldı.

..beşik gibi sallar hayat bizi, çeker basar vesikalık resmimizi, gözlerimiz kimlik belgesi gibi, kayıt tutar ya buz, ya bebek mavisi..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
NeverLand
külkedi
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 12:33 am Mesaj: #2

daha görsel hale getirmişler sevdim
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 12:38 am Mesaj: #3

Başarılarının devamını dilerim...Sonraki hedefleri de güzel... Saygılar Saygılar

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
rutin

Üye No: 55,893

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:02 am Mesaj: #4

süper yaaa elleriniz dert görmesin Saygılar

Bugün bir kasvet var içimde ÖLEBİLİRİM
...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
assassinRedManZ

Üye No: 85,937

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:03 am Mesaj: #5

Bi de o binayı yakan ırkçı şerefsizleri bulsalar...

Tabi bi de olayı örtbas etmeye çalışan Alman polislerini...

Sonra biz de onları yaksak...

İyi olmaz mı?

teröre nasıl "HAYIR" dediysek savaşa da, savaş çığırtkanlığına da "HAYIR"
rutin

Üye No: 55,893

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:13 am Mesaj: #6

« assassinRedManZ » demiş ki:

İyi olmaz mı?

hiç bi şey karşılıksız değil.
En basit olarak Cartel'i düşün ilk Türk rap grubunu onlarda şarkılarında bu tarz şeyler
anlatıyolardı.
Onlara sadece Killa hakan yeter bea yakaladım

Bugün bir kasvet var içimde ÖLEBİLİRİM
...
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:21 am Mesaj: #7

« assassinRedManZ » demiş ki:

İyi olmaz mı?

Tabii ki büyük bir öfke var hepimizin içinde ama, bizler de böyle yaparsak... Onlardan farkımız olmalı bence... Füüü üüü üü

assassinRedManZ

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:31 am Mesaj: #8

Polyannacılığa devam o halde...

Bize her söylenene, her yapılan kötülüğe iyi yönünden bakalım.

İyi bakan baksın, kimseye karışmıyoruz ya.

FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:32 am Mesaj: #9

Yanlış anladın ya da ben anlatamadım. İlla ki bizim de onları yakarak karşılık vermemiz gerekmez. Başka yollarla karşılık verebiliriz demek istemiştim...

assassinRedManZ

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 07, 2008 1:40 am Mesaj: #10

Ben sadece yakalım demedim ya ondan böyle bi anlaşılma oldu sanırım.

Ben bu olayın bilerek yapıldığına inanıyorum, olmadığını varsayalım yabancı ülkelerde katledilen vatandaşlarımız eminim çoktur.Tüm bunlara rağmen onlar korunmamalı, aynı olaylar bizim ülkemizde olsun hemen barbar Türkler damgası yiyoruz.Almanlardan el kadar bebe Türkiye'de ingiliz kıza tecavüz etti çocuk ülkesine dönünce kahraman gibi karşılandı.Ama Almanya'da billboardlara bakıyorsun beni taciz etme Ali gibi propagandalar yapıyorlar.

Bu yangın olayında Türkiye sesini olabildiğince duyurmalıdır, şimdiye kadar yapıldı.Başbakanımız da olay yerine gidecek ve olayı incelemek için kurulan Türk uzman ekibi onlara güvenmediğimizin en büyük kanıtı oldu.Onlar da bunun farkına vardılar çok güzel oldu.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 12 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar