Ayakkabı ve çantada "taba" modası
Bölüm Yetkilileri: AyCii
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 3 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
JiLda
Editör
Editör

Üye No: 71,805

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 1:47 am Mesaj: #1

Moda öncülerinin tercihlerini dikkate alan ayakkabı ve çanta üreticileri, 2007-2008 kış sezonunda taba renkli ürünlere yöneldi.

Bu kış daha çok deriden yapılan ürünlerde yüksek topukların yerini orta ölçülü topukların alacağı ve hazır tabanlı ya da ayakkabının pençe kısmında kullanılan platform dolgularla, ucu yuvarlak kalıpların tercih edildiği, tokalı ve fiyonklu modellerle babetlerin de ilgi gördüğünü dile getiren Bursa Ayakkabıcılar ve Benzerleri Odası Başkanı önceki yılların hakim modası sivri burun ve ince topuklu çizmeleri de mağazalarda görmenin mümkün olduğuna işaret etti. Şıklığına önem veren kişilerin ise bot ve çizme modellerinde, bilekte biten “Oxford” ve “Şoset” botlara, derisi büzülmüş çizmelere, bilek kısmı tokalı ve fiyonklu modellere rağbet ettikleri belirtildi.

Çantada modanın daha çok ayakkabı modasını takip ettiğini, bu nedenle kış sezonunda çantalarda da ayakkabıda olduğu gibi taba ve tonlarının moda olduğuna ve büyük boyutlu çantaların hayatımıza gireceği bildirildi.

Ntv

..beşik gibi sallar hayat bizi, çeker basar vesikalık resmimizi, gözlerimiz kimlik belgesi gibi, kayıt tutar ya buz, ya bebek mavisi..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
.: Adige Phşaşe :.
Emektar

Üye No: 38,235
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 9:10 am Mesaj: #2

Taba Ama bennn
Sevmiyorum bu rengi Of yaa

Ama ayakkabı ve çanta uyumuna çok dikkat edenlerdenim Utandı

Teşekkürler Öpücük

SweetDream_
' y ü r e ğ i m '

Üye No: 97,185

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 26, 2007 5:21 pm Mesaj: #3

Çantam var ama ayakkabıyı henüz bulamadım (:
Yok ki spor Baygın

b a ş k a s e v g i l e r d e t e s e l l i b u l u n c a t ü k e n e c e ğ i z b i r s i g a r a g i b i
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 3 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar