Atatürk'ün fotoğrafları kamu binalarından indirilmeliymiş(!)
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [Bu başlıkta 38 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
..LeyL..
Yılın Şairi
Yılın Şairi

Üye No: 1,189
Gizli

Açıklama: Bu adam ne dediğini sanıyor!
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 17, 2005 9:36 pm Mesaj: #1

AP Milletvekili Andrew Duff'ın sözleri
ortalığı karıştıracak.
Duff, Diyarbakır'a otonomi istedi ve
Atatürk'ün fotoğraflarının
kamu binalarından indirilmesini önerdi

Türkiye-AB Ortak Parlamento Komitesi Başkan Yardımcısı ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Andrew Duff, yazar Orhan Pamuk hakkında açılan dava ile terörist PKK'ya yönelik "artan" operasyonların Türkiye'nin 3 Ekim'de müzakerelere başlamasını engellemeye yönelik provokasyonlar olduğunu iddia etti. "3 Ekim'de müzakerelerin başlaması konusunda iyimser değilim" diyen Duff, Diyarbakır ve diğer bölgelere "otonomi" verilmesini önerdi.

Atatürk için, "Bu eski liderin fotoğrafları kamu binalarından indirilmeli" dedi. Türkiye ile AB Komisyonu Türkiye Temsilciliği'nin düzenlediği seminer çerçevesinde Türk gazetecilerine değerlendirmelerde bulunan Duff, şu görüşleri savundu:

ATATÜRK, AB'YE İMZA ATMAZDI

Türkiye, AB sürecinde kendisini ayağından vurma konusunda ısrar ediyor. Pamuk davası, kaotik bir adım. Bundan sonra benim gibiler dahi Türkiye'yi savunamaz hale gelecek. Türkiye, Avrupa'nın gerçek partneri olabilmek için klasik milliyetçi Kemalizm'le mücadele etmelidir. Devletin gücü azaltılmalıdır. Kemalizm reforme edilmeli ve bu eski liderin fotoğrafları kamu binalarının duvarlarından indirilmelidir. Atatürk büyük adamdı, ülkesini batılılaştırmak istiyordu. Ancak, 1920'lerden kalan birçok devletçi yapı hâlâ duruyor. Atatürk yaşasaydı AB ile üyeliği imzalayabilir miydi diye sormak lazım. Bence hayır.
'3 Ekim için iyimser değilim'

İKİ PROVOKASYON
Orduda ve bürokraside Erdoğan'ın AB ile görüşmeleri başlatma çabalarını baltalamak isteyenler var. Pamuk davası ve Güneydoğu'da artan operasyonlar bence provokasyon. 3 Ekim konusunda iyimser değilim.

DİYARBAKIR'A ÖZERKLİK

Türkiye'nin merkeziyetçi yönetim yapısından adem-i merkeziyetçi yapıya geçmeye ihtiyacı var. Diyarbakır'da bölgesel otonomiye varacak şekilde merkeziyetçi yapının değişmesi iyi olur. Bunu sadece Güneydoğu için değil, diğer bölgeler için de öneriyorum. Bölgesel bir sistem, ekonomik ve finansal yatırımların artmasını da sağlar.

BİZ KONUŞTUK, SİZ DE KONUŞUN

Duff, İngiltere'nin IRA terörünü sona erdirmek için örgütle görüşmesini Türkiye'ye örnek gösterdi. Duff, "Arada bir pazarlık olmalı. Radikal Kürtlerin silahlı mücadeleyi bırakması karşılığında Türkiye de birtakım olumlu adımlar atmalıdır" dedi.

Haber: Utku Çakırözer
Kaynak:
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FurkaNUsta
- the end -

Üye No: 1,461

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 17, 2005 10:29 pm Mesaj: #2

Sadece "Alçakça" bir teklif olmuş.

Fakat şu yazım mutlaka okunmalı;

http://www.turkboard.com/viewtopic.php?t=31087

Yılın Şairi
Yılın Şairi

Üye No: 1,189
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Eyl 17, 2005 11:16 pm Mesaj: #3

Yazını okudum.Zaten bunların hepsi amaçlı ve planlı hareketler.Ama başaramayacaklar.

kickshaw

Üye No: 18,407

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 18, 2005 12:24 am Mesaj: #4

Atatürk'ün resminden bile korkuyorlar. Aciz k.pekler!

Üye No: 27,103

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 18, 2005 12:29 am Mesaj: #5

Allah bunları bildiği gib yapsın lan ATA dan ne istiyor bu hayuvanlar

- the end -

Üye No: 1,461

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 18, 2005 1:26 am Mesaj: #6

İnşallah vatanımız üzerinde oynanan bu oyunların hepsini Allah başlarına geçirir. Katrina kasırgaları mahveder onları.

Üye No: 50,913

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 05, 2006 11:16 pm Mesaj: #7

gokaydo

Üye No: 8,662

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Nis 06, 2006 1:46 am Mesaj: #8

İStemiyorum kardesim Ab ye girmek, indirmiyorumda Ata mın bayragını resmini, ilkokulda hala okutucam cocuklarıma her gün Andımızı, her pazartesi cuma söyleticem milli marşımızı, Kemalizm ısıgımız olacak, ulusculuk anlayısımız olacak, Siz ne derseniz yapmayacagız öyle sazan gibi. Apo yeniden yargılanamayacak, Bayraklar inmeyecek, Tl Euro yla degismeyecek ne yapacaksınız.. İç işlerine karışmanın bişeyini çıkardılar artık, çileden çıkarmasınlar bu halkı. Herseyin bir haddi var. Sinirlendim bak simdi.

Üye No: 50,913

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Nis 06, 2006 10:00 am Mesaj: #9

« gokaydo » demiş ki:
İStemiyorum kardesim Ab ye girmek, indirmiyorumda Ata mın bayragını resmini, ilkokulda hala okutucam cocuklarıma her gün Andımızı, her pazartesi cuma söyleticem milli marşımızı, Kemalizm ısıgımız olacak, ulusculuk anlayısımız olacak, Siz ne derseniz yapmayacagız öyle sazan gibi. Apo yeniden yargılanamayacak, Bayraklar inmeyecek, Tl Euro yla degismeyecek ne yapacaksınız.. İç işlerine karışmanın bişeyini çıkardılar artık, çileden çıkarmasınlar bu halkı. Herseyin bir haddi var. Sinirlendim bak simdi.

Gokaydo sinirlenme sen canım, daha neler göreceğiz kim bilir, a be diye tuturanlar oldukça başımızda, bizim de soğuk kanlılığımızı korumamız gerekiyor, bunların hesabını soracak olan çünkü yine biziz, BİZ HALKIZ !!!

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kınama Mektubu: http://www.turkboard.com/viewtopic.php?t=64889

rebel_crow
worc_leber
TurkBoard Fan

Üye No: 21,343
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Nis 06, 2006 12:10 pm Mesaj: #10

bugün Mustafa Kemal' in tablolarını indirenler yarın bayrağı indirir ertesi gün başka bayrak takar marş yazar kendine adını deiştirir toprakların...

adamlar resmen bu planlarını açık açık söylerken neden kimse tepki vermiyor yaa beni çıldırtan nokta bu
neden hiçbir devlet yetkilisi çıkıp bir açıklama yapıp bu zihniyetlere cevap vermiyor ya da veremiyor neden???

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [Bu başlıkta 38 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle