Allah'a Gitmezsen(çok Güzel Bir Yorum)
Bölüm Yetkilileri: eliah
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 7 sayfa) [Bu başlıkta 61 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
Blackio
l3 l_ A l< ! 0
TurkBoard Fan

Üye No: 103,747

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 12:18 pm Mesaj: #1

Adamın bir her zaman yaptığı gibi saç sakal tıraşı olmak için berbere getti.Onunla ilgilenen berberle

güzel bir sohbete başladılar.Değişik konular üzerine konuştular.Birden ALLAH ile ilgili konu açıldı....

Berber: Bak adamım ben senin söylediğin gibi ALLAH'ın varlığına

inanmıyorum...

Adam: Peki neden böyle diyorsun?

Berber:Bunu açıklamak çok kolay.Bunu görmen için dışarıya

çıkmalısın..Lütfen bana söylermisin..Eğer ALLAH olsaydı bu kadar sıkıntılıinsan bu kadar perişlan

insan aç sefil kişiler,Terkedilmiş çocuklar zulme uğramış insanlar,vs.her türlü olumsuzlakları

saymış..ALLAH olsaydı bütün bunların olacağını sanmıyorum.Adam bir an durdu ve düşündü ama

gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için bişey demedi.Berber işini bitirdikten sonra adam

dışarıya çıktı.Tam o esnada caddenin karşısında bir adam gördü adamın saçı sakalı uzamış birbirine

karışmış.Belliki adam tıraş olmayalı epey zaman geçmişdi.Adam berberin dükkanına geri döndü.

Adam:Biliyormusun dedi berbere bence berber deyi bişey yok..

Berber: Bu nasıl olabilirki ben burdayım ve berberim..

Adam:Hayır yok çünkü eğer berber olsaydı caddede yürüyen saçı sakalı

uzamış adamlar olmazdı dedi.

Berber: Hııııımmm Berber var ama o insanlar bana gelmiyorlarsa ben ne

yapabilirimki dedi.

Adam:Kesinlikle doğru!İşte püf noktası bu, ALLAH var ama bu ona gitmeyen

insanların tercihi..İşte dünyada bu kadar acı ve keder olmasının asıl nedeni bu...İnsanlar ALLAH'a

gitmiyor..ALLAH!ı hatırlamıyor ondandır..

Her söze verilecek bir cevabım var...lakin önce lafa bakarım lafmı diye sonra söyleyene bakarım ADAMMI diye.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 12:30 pm Mesaj: #2

Çok güzel. Teşekkürler Blackio... Saygılar Saygılar

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
JiLda
Emektar
Emektar

Üye No: 71,805

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 1:25 pm Mesaj: #3

Teşekkürler paylaşım için.

TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 3:32 pm Mesaj: #4

Ya, haftasonu lafı geçmişti bu hikayenin,

ama bir türlü toparlayamamıştım, denk geldi şimdi.

Temiz kalbin varmış blackio.

eyvallah.

halef
Ballıkaya

Üye No: 88,650

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 3:42 pm Mesaj: #5

teşekkürler... güzel bir hikaye

l3 l_ A l< ! 0
TurkBoard Fan

Üye No: 103,747

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 10:34 pm Mesaj: #6

« Kırık Testi » demiş ki:
Ya, haftasonu lafı geçmişti bu hikayenin,

ama bir türlü toparlayamamıştım, denk geldi şimdi.

Temiz kalbin varmış blackio.

eyvallah.

Tesekkurler Kirik Testi yow yow Saygılar O senin kalbinin temizligi Saygılar

Her söze verilecek bir cevabım var...lakin önce lafa bakarım lafmı diye sonra söyleyene bakarım ADAMMI diye.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
NeverLand
beyaz yalan
Editör

Üye No: 32,658

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 02, 2008 11:19 pm Mesaj: #7

Şok

'_'
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 03, 2008 12:10 am Mesaj: #8

Biri anlatmıştı; sonunda Şok olmuştum. Teşekkürler...
ahmetyiğit

Üye No: 79,192

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 03, 2008 1:29 am Mesaj: #9

güzel hikaye
tesekkürler
bir de uygun zamanda bu hikayeler akla gelse daha güzel olacak ama, neyse.
aytech

Üye No: 81,269

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 03, 2008 3:43 am Mesaj: #10

çok teşekkür ederim arkadaşın biri dün okumuştu
bana mail olarak bulunca çok sevindim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 7 sayfa) [Bu başlıkta 61 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar, Kız Oyunu, Kral Oyun, oYun, araba oyunları, savaş oyunları, kız oyunları, araba oyunu, evlilik, arkadaş, Oyunlar