2008'de bunlar moda
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »
 Yazar  Mesaj
JiLda
Editör
Editör

Üye No: 71,805

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 01, 2008 3:11 am Mesaj: #1

Modada 2008'e şekil verecek ayrıntılardan bazıları:

- Hippy modası lüks bir şekilde geri dönecek (Heidi, Frida, Geisha ve Indies influence) ve plastik bilezikler dantel kumaşlarla kaplanacak.

- Patchwork çok önemli bir yer tutacak ve küçük Hint aynacıkları kıyafetleri süsleyecek.

- Spor T-Shirtler üzerinde top-stitching gözlemlenirken, yakalar bu sezon oldukça genişleyecek ve çıkabilen yakalar devreye girecek.

- Emprime kıyafetler üzerine payet işlemeler uygulanacak ve yırtık finishingler çok sık görülecek.

- Astarlar renk renk ve desen desen olup, ekose desenler üzerinde dantel baskılar göze çarpacak.

- Tahta, cam ve porselen kolyeler kıyafetleri tamamlarken aynı desenin farklı renklerinden patchwork elbiseler ve bluzlar çok sık görülecek.

- Kapüşon önemli bir rol oynamaya devam edecek ve desenli şalvarlar sokaklardaki yerlerini alacak.

- Empire elbiseler tüm romantikliği ile yeniden podyumlarda olacak ve çocukluğumuzun pijama desenleri bu kez karşımıza elbise ve bluz olarak çıkacak.

- Çizgi her yöne doğru giderken sweat-shirtlerde kocaman kristal düğmeler görülecek.

- 1970'lerin kesimleri ve Pin-Up girl mayoları her yeri süsleyecek.

"Look mummy, there's an aeroplane up in the sky"
...
Did you see the frightened ones?
Did you hear the falling bombs?
Did you ever wonder why we had to run for shelter when the
promise of a brave new world unfurled beneath a clear blue sky?
...
The flames are all gone, but the pain lingers on
...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
.: Adige Phşaşe :.
Emektar

Üye No: 38,235
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 01, 2008 10:45 am Mesaj: #2

Modadan hep uzak kalmışımdır, sanırım da kalmaya devam edeceğim Ama bennn
Ama kapüşon seviyorum Çok Seviyor

Teşekkürler Öpücük

:NâZenDe:
~~BLueBerry~~
Resimli Şarkı

Üye No: 52,768

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 01, 2008 1:48 pm Mesaj: #3

son 2 yıLdır moda dünyası tam istediğim yönde iLerLiyor sevdim o yüzden (=
biLezikLer,büyük yakaLar ve ekoseLer yakaladım

köstebek
35 ½ KSK

Üye No: 105,619

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 01, 2008 1:51 pm Mesaj: #4

Kendine yakıştırdığın şey senin için Modadır zaten Wink Melek ama.. Melek ama..

yoksa..

Yokluğu boşlukmusun...

Köstebek
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor]
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar