|
Öğretmenlerin hakkı ödenmez!!!
Bölüm Yetkilileri: Alkali©, TuRKuaZ'm |
| 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 15 mesaj bulunuyor] | ![]()
|
| Yazar | Mesaj | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
| 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 15 mesaj bulunuyor] |
Sayfa:: 1 2 » |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz |

Bir kaç gün önce istanbulda yeni açılacak olan bir öğretmen evi açılışına zorla gönderildik. Yağmur yağıyordu ve epey üşüdük. Öğretmen evini yaptıran iş adamı Milli eğitim büyükleri ve bazı iş adamları ile Ahmet Nejdet Sezer'in hanımı vardı. Konuşmalar yapıldı. Dinledik. Her çıkan konuşmacı Öğretmenin hakkı ödenmez diyerek oturdu. Artık bilemeyeceğim ama ben mi yanlış anlıyorum, Öğretmenin hakkı ödenmez cümlesi öğretmen değersiz bir varlıktır ve hiç bir hak ona verilmez anlamında mı söyleniyor yoksa Öğretmen çok değerli bir varlık da ne yapsak hakkını ödeyemeyiz mi anlamında söyleniyor. Gerçi ikisinde de hakkımız ödenmiyor. Bir ara da Biricik Milli Eğitim bakanımız, Öğretmenler zaten pek çalışmıyor. Toplasan toplasan haftada 2 gün okula gidiyor zaten demişti. Yani Milli Eğitim bakanı bunu söylerse Bir öğretmen söylenilen Öğretmenin hakkı ödenmez lafı ile ne anlamalı.