Öğretmenlerin hakkı ödenmez!!!
Bölüm Yetkilileri: Alkali©, TuRKuaZ'm
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 15 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
ayfunna

Üye No: 10,528

Açıklama: Ödemiyorlar hakkatten...
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Kas 26, 2005 11:35 pm Mesaj: #1

Rus ruleti Bir kaç gün önce istanbulda yeni açılacak olan bir öğretmen evi açılışına zorla gönderildik. Yağmur yağıyordu ve epey üşüdük. Öğretmen evini yaptıran iş adamı Milli eğitim büyükleri ve bazı iş adamları ile Ahmet Nejdet Sezer'in hanımı vardı. Konuşmalar yapıldı. Dinledik. Her çıkan konuşmacı Öğretmenin hakkı ödenmez diyerek oturdu. Artık bilemeyeceğim ama ben mi yanlış anlıyorum, Öğretmenin hakkı ödenmez cümlesi öğretmen değersiz bir varlıktır ve hiç bir hak ona verilmez anlamında mı söyleniyor yoksa Öğretmen çok değerli bir varlık da ne yapsak hakkını ödeyemeyiz mi anlamında söyleniyor. Gerçi ikisinde de hakkımız ödenmiyor. Bir ara da Biricik Milli Eğitim bakanımız, Öğretmenler zaten pek çalışmıyor. Toplasan toplasan haftada 2 gün okula gidiyor zaten demişti. Yani Milli Eğitim bakanı bunu söylerse Bir öğretmen söylenilen Öğretmenin hakkı ödenmez lafı ile ne anlamalı.
Yazıklar olsun diyorum ve başka birşey demiyorum. Arkadaşlar uyanın öğretmenleri kariyer sınavı saçmalığı ile bölmeye çalışıyorlar. Öğretmenin halinden ancak öğretmen anlar. Öğretmenliği yapmayan kimse ya da kimseler neden öğretmenin geleceği hakkında kararlar alıyor. Ayıplamaktan başka bir şey yapamıyorum.

Üye No: 9,840

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 12, 2005 10:34 pm Mesaj: #2

haklısın ayfunna , bunun için öncelikle hiçbir öğretmenin o sınava itibar etmemesi gerekir... Yapıyorlar mı acaba ?????

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
nofix

Üye No: 18,053

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 12, 2005 10:54 pm Mesaj: #3

hakkı ödenmez deyip; ödemiyorlar.... ve sanırım ödememeye de kararlılar... kim olursa olsun hükümet; farketmiyor...

serway33

Üye No: 134,954

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 15, 2008 1:06 pm Mesaj: #4

derin mevzular.
türkiyede bu nüfus oldukça, bu kafada idareciler oldukça,bu şekilde populist yaklaşımlar devam ettikçe, ilime bilime bu derece önem verilmedikçe, hala saçma sapan başörtüsü saçmalıkları siyasi emellere alet edildikçe,üniversiteler birer lise liseler birer ilkokul ilkokullar *fı mantığıyla işletildikçe, yeni iş sahaları açılmadıkça, hak hukuk adalet sağlık eğitim ekonomi vs.... bütün alanlarda rüşvet adam kayırma almış başını gitmişse, her hükümet kendi zenginlerini holdinglerini yarattıkça, medya patronlarına verilen tavizlerle , ABD AB IMF gibi adı kısa ama açılımı boru gibi olan şerrefsizlere tavizler verilip vatan satıldıkça..............

daha anlatayımmııı dostlaarr.....
gelin kaynana programlarıyla dizilerdeki sanal aşklarla kuşatılan memlekette daha manzara çookkk....

öğretmeni işçiyi çiftçiyi ...........kim sallar kim takar....

idealleri yıkılmış bir fizik öğretmenliği mezunuyum......
kafamı dinliceğim bi iş kurmak istiyorum artık.ama sermaye de yok...

IMF den borç mu alsam naapsam....ama onlar parayı verirken nasıl harcaman gerektiğini de söylüyor.şart koşuyor...heralde bana derki
şu kaldırımlar eskimiş mi neeee,,,,bu parayla onları bi kaldır geri tak...
yada sen iş kurup naapcaaaann,,,onlar olur...sen önce bu parayla şurda akan suya bi yazı yaz bakayım....derler galiba.....

belkide borç para vermek için kıbrıs meselesine yeni bir çözüm (yani çözümsüzlük) getirmemi isteyebilirler....belki yerli sermaye bankalarımızı batırttırırlar, şeker fabrikalarını kapattırıp demir çelik fabrikaları yada tekel gibi poaş gibi telekom gibi milli sermayeleri yabancılara yok pahasına özelleştirmemi isterler....

belkide büyük ortadoğu projesine eş başkanlık yapmamı, bor toryum uranyum aktinyum petrol altın vs... gibi madenlerimizi amerikan şirketlerine peşkeş çekmemi isterler...

fındığı karpuzu buğdayı üzümü inciri domatesi ve bilumum kuruyemiş sebze meyve mefruşat işlerinden ayağımı çekmemi isterler...

DAHA NELER İSTERLER NELEEERRRR......

SEN ÖĞRETMEN KARDEŞİM....ATTIYSAN DEVLETE KAPAĞI....MÜCADELE ET BARİ....GENÇ DİMAĞLARA , O TAZECİK BEYİNLERE ÖĞRET MEMLEKETİ İÇTEN VE DIŞTAN KUŞATAN DÜŞMANLARI....
ÖĞRET Kİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GÖRMESİN BU ACI TABLOLARI...

BEN ÖZELDE ÇALIŞIYORUM MECBUREN....PATRONLAR HERNEKADAR KARŞI ÇIKSADA İLK DERSLERİMDE ATATÜRKÇÜLÜK,ATATÜRKÜN EĞİTİME BİLİME VERDİĞİ ÖNEM KONULARINI İŞLİYORUM...VE YER YER TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ TARTIŞIYORUM ÖĞRENCİLERİMLE....

ŞUAN ASKERLİĞİM BİTMEK ÜZERE ,,,,,ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ....
YARIN ÖZGÜRÜM....O ÇOK SEVEREK ÇOK İSTEYEREK SEÇTİĞİM MESLEĞİ İDEALLERİM UĞRUNDA TERCİH ETTİĞİM MESLEĞİ KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETTİRECEĞİM.....

AMA DOSTLAR BU ÜLKE BÖYLE GİTTİKÇE NEREYE KADAR DAYANABİLİRİM GERÇEKTEN BİLMİYORUM....

İŞİMİZ ZOOOOORRRR.....ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKESE......

׺°”˜`”°º×hükümsüzdür׺°”˜`”°º×
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 15, 2008 5:15 pm Mesaj: #5

« serway33 » demiş ki:
derin mevzular.
türkiyede bu nüfus oldukça, bu kafada idareciler oldukça,bu şekilde populist yaklaşımlar devam ettikçe, ilime bilime bu derece önem verilmedikçe, hala saçma sapan başörtüsü saçmalıkları siyasi emellere alet edildikçe,üniversiteler birer lise liseler birer ilkokul ilkokullar *fı mantığıyla işletildikçe, yeni iş sahaları açılmadıkça, hak hukuk adalet sağlık eğitim ekonomi vs.... bütün alanlarda rüşvet adam kayırma almış başını gitmişse, her hükümet kendi zenginlerini holdinglerini yarattıkça, medya patronlarına verilen tavizlerle , ABD AB IMF gibi adı kısa ama açılımı boru gibi olan şerrefsizlere tavizler verilip vatan satıldıkça..............

daha anlatayımmııı dostlaarr.....
gelin kaynana programlarıyla dizilerdeki sanal aşklarla kuşatılan memlekette daha manzara çookkk....

öğretmeni işçiyi çiftçiyi ...........kim sallar kim takar....

idealleri yıkılmış bir fizik öğretmenliği mezunuyum......
kafamı dinliceğim bi iş kurmak istiyorum artık.ama sermaye de yok...

IMF den borç mu alsam naapsam....ama onlar parayı verirken nasıl harcaman gerektiğini de söylüyor.şart koşuyor...heralde bana derki
şu kaldırımlar eskimiş mi neeee,,,,bu parayla onları bi kaldır geri tak...
yada sen iş kurup naapcaaaann,,,onlar olur...sen önce bu parayla şurda akan suya bi yazı yaz bakayım....derler galiba.....

belkide borç para vermek için kıbrıs meselesine yeni bir çözüm (yani çözümsüzlük) getirmemi isteyebilirler....belki yerli sermaye bankalarımızı batırttırırlar, şeker fabrikalarını kapattırıp demir çelik fabrikaları yada tekel gibi poaş gibi telekom gibi milli sermayeleri yabancılara yok pahasına özelleştirmemi isterler....

belkide büyük ortadoğu projesine eş başkanlık yapmamı, bor toryum uranyum aktinyum petrol altın vs... gibi madenlerimizi amerikan şirketlerine peşkeş çekmemi isterler...

fındığı karpuzu buğdayı üzümü inciri domatesi ve bilumum kuruyemiş sebze meyve mefruşat işlerinden ayağımı çekmemi isterler...

DAHA NELER İSTERLER NELEEERRRR......

SEN ÖĞRETMEN KARDEŞİM....ATTIYSAN DEVLETE KAPAĞI....MÜCADELE ET BARİ....GENÇ DİMAĞLARA , O TAZECİK BEYİNLERE ÖĞRET MEMLEKETİ İÇTEN VE DIŞTAN KUŞATAN DÜŞMANLARI....
ÖĞRET Kİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GÖRMESİN BU ACI TABLOLARI...

BEN ÖZELDE ÇALIŞIYORUM MECBUREN....PATRONLAR HERNEKADAR KARŞI ÇIKSADA İLK DERSLERİMDE ATATÜRKÇÜLÜK,ATATÜRKÜN EĞİTİME BİLİME VERDİĞİ ÖNEM KONULARINI İŞLİYORUM...VE YER YER TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ TARTIŞIYORUM ÖĞRENCİLERİMLE....

ŞUAN ASKERLİĞİM BİTMEK ÜZERE ,,,,,ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ....
YARIN ÖZGÜRÜM....O ÇOK SEVEREK ÇOK İSTEYEREK SEÇTİĞİM MESLEĞİ İDEALLERİM UĞRUNDA TERCİH ETTİĞİM MESLEĞİ KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETTİRECEĞİM.....

AMA DOSTLAR BU ÜLKE BÖYLE GİTTİKÇE NEREYE KADAR DAYANABİLİRİM GERÇEKTEN BİLMİYORUM....

İŞİMİZ ZOOOOORRRR.....ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKESE......

Derslerde de böyle siyaset mi yapıyorsun ?

serway33

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 15, 2008 6:33 pm Mesaj: #6

tabi bütün dersi bunlarla doldurmuyorum...ama konuşulması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum...

bunlar artık siyaset olmaktan çıktı...türkiyenin görülmeyen ,, görmek istenilmeyen,, görülmemesi için herşeyin yapıldığı mevzular...

sence farklı bir tablo varmı ,, yazdıklarım doğru değilmi,, şimdiye kadar bunlar belgelerle de ortaya konulmadımı,, bu belgeler yer yer karaltılmadımı siyasiler ve bazı medya patronları tarafından,, yaşanan olumsuzluklar bu kara tablonun bir göstergesi değilmi...????

devir öyle bir devir olduki... gençler artık ülke meselelerini konuşamaz hale getirildi.. millet sindirildi ruhsuzlaştırıldı ,, gençlerin beyinleri yıkandı asimile oldu....

evet bu konular sıkıcı konular değilmi arkadaşlar....öfff yaaa bahsetmeyin şöçyle şeylerden.....babaaaa britney in yeni albümü manyak olmuş yaa...
sagopa babaaa 10 numara yaa....oha felan oldum yaneee.....arsenalin yeni transferi bombaaa haaa......olum iddaaa daa bu hafta manyak maçlar var banko veriimmiii.....

BUNLARI KONUŞUR OLDUK DEĞİLMİ ARKADAŞIM...
BENCE GERÇEK DÜNYA DÖNMEK LAZIM ARTIK...
BAKAR KÖR OLMAMAK LAZIM...
PARTİ PROPAGANDASI FELAN YAPMIYORUZ.
GENÇLER ARAŞTIRIN İRDELEYİN İŞLERE BU YÖNLERİYLEDE BAKIN DİYEREK İP UÇLARI VERİYOZ ARADA....
DERS ARALARINDA SOHBETLER EDİYOZ...
DERSİMİZ SİYASET KONU IMF VE AB KISKACINDA TÜRKİYE DİYEREK BAŞLAMIYOZ DERSE ELBETTEEE Gülücük Bay Bay

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 15, 2008 6:48 pm Mesaj: #7

Tamam.

serway33

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 15, 2008 6:53 pm Mesaj: #8

yani....anlaşabiliyoruz Gülücük

ülkemizi seviyoruz... çünkü yaşayacak başka vatanımız yok Saygılar

yaşamak için düşünmek ,, düşünmek içinde beynimizin bir kısmını kullanmamız lazım artık...

gençlere de tavsiyemiz bu sadece....

saygılarımla Saygılar

sicag

Üye No: 134,853

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 15, 2008 6:58 pm Mesaj: #9

Sana katılmamak imkansız serway... Saygılar

(Nam'ı Diğer Fizpem Wink )
serway33

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Eyl 19, 2008 3:07 pm Mesaj: #10

sooolllll.....

asker selamı böyle... sağol denmiyor.bazı harfler yutuluyor ve soooul gibi bişey çıkıyo gırtlaktan Gülücük

yani katıldığın içindi bu Melek ama..

napalım...malesef keşke vs... gibi kelimeleri hiç sevmem ama bu ülkede bu tip kelimeleri sıkca kullanıyoruz...

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 15 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle