3 Saniyede bulursaniz Dahisiniz...
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Anath, FAÇALI - 2, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
LâL

Üye No: 89,525
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 21, 2009 10:25 pm Mesaj: #1

3 sanİyede adamın kafasını bulursaniz dahİsİnİz

Ekteki resimde kahve tanelerinin arasında bir insan kafası var.Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir. Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir. Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insaninki gibi çalışıyor demektir. Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursanız beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir. Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyininizin sağ tarafı acınacak durumda demektir. Aşırı derecede yavaş tepki veriyorsa lütfen daha çok resim izleyip bu egzersize ağırlık verin.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
RastaRules
vicdanimuhasebe
TurkBoard Fan

Üye No: 101,557

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 21, 2009 11:15 pm Mesaj: #2

Yaşasın. Çok Mutlu

"Uçak, bizimkilere selam söyle."

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 60,954
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 21, 2009 11:16 pm Mesaj: #3

Bildiğin bişeyi de 5 saniyede bulmak koyuyor adama hahahahaha

KADER BİZİ 61 KENARA!

"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir. Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
sadbuttrue
`
TurkBoard Fan

Üye No: 99,287

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 21, 2009 11:17 pm Mesaj: #4

Ha yakaladım rika ..da . telef etmiş mis gibi kahveyi ..

LâL

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 21, 2009 11:23 pm Mesaj: #5

« efex61 » demiş ki:
Bildiğin bişeyi de 5 saniyede bulmak koyuyor adama hahahahaha

hahahahaha hahahahaha hahahahaha
Bunun ne anlama geldiginide yazsaymislar keske...

Jack_Sparrow
Ne Zaman Biter.....
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 89,146
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 21, 2009 11:43 pm Mesaj: #6

36 ncı resme bakışımda kendim koymuş gibi buldum sayılırmı Hehehehe

s u s perisi
TurkBoard Fan

Üye No: 82,236

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 22, 2009 3:01 am Mesaj: #7

30 sn olmadan buldum yuppi (: Ama bennn

hiddéninsiléncé..
.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
depresif cisimcik
Aşkın İçinde
Resimli Şarkı

Üye No: 73,354

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 22, 2009 4:32 am Mesaj: #8

7 8 saniyede bulan ne oluyo..mal mı Çok Mutlu

sen ya da hiç ' depresifex
D'Sis
mekkâr

Üye No: 141,399

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 22, 2009 5:12 am Mesaj: #9

Heyoo Heyoo ben bir dahiyim 3 sn bile sürmedi :p
wqkejds

yaban zevrak...
LâL

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 22, 2009 12:14 pm Mesaj: #10

« depresif cisimcik » demiş ki:
7 8 saniyede bulan ne oluyo..mal mı Çok Mutlu

Bende yaklasik o sürede buldum, kendime o sözü yakistiramadigim icin hayiiir hahahahaha
Biz dahiyle, normal insan arasinda birseyiz iste Hehehehe

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle