Victoria Beckham'ın topuksuz çizmeleri
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, exUBert, JiLda, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 20 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 7:43 pm Mesaj: #1

Victoria Beckham, New York’ta katıldığı bir davett Beckham çifti New York 34. Cadde’deki bir davete büyük bir hayran topluluğu arasında katıldı.

Beckham çifti New York 34. Cadde’deki bir davete büyük bir hayran topluluğu arasında katıldı.

Çiftin bir de sürprizi vardı. Victoria Beckham, topukları olmayan ama buna rağmen yerden yaklaşık 15 cm yüksekte, dar, PVC çizmeler giydi.

Birkaç kez sendeleyen Beckham’a futbolcu eşi destek verdi ve tökezlemesini engelledi.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 7:44 pm Mesaj: #2

cizmeler cok ilgincmis gercekten Çok Mutlu parmaklarinin uzerinde yurumek zor ama Neutral yinede guzel gozukuyor Füüü üüü üü Ama bennn

**cimcime**
özledim

Üye No: 73,006
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 7:46 pm Mesaj: #3

boşu boşuna kendine zahmet ediyor Ama bennn

.VictoriA.
' 1 '
TurkBoard Fan

Üye No: 110,486

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 7:51 pm Mesaj: #4

ben daha onun topuklu olanlarına cesaret edemiyorum bi de topuksuzunu giymiş o da güzel Ama bennn Çok Mutlu

N a d a S

Bitti... Zor oldu ama bitti ...

RastaRules
kill you!
TurkBoard Fan

Üye No: 101,557

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 8:03 pm Mesaj: #5

Şok PVC(dış cephe kaplama) Çok Mutlu .

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
phsy©o

Üye No: 133,704

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 8:05 pm Mesaj: #6

kötü duruyo ya uzaylı gibi Şok

..EfErsKan..

Üye No: 51,734
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 29, 2008 2:56 am Mesaj: #7

Topuklarina basmadan yürümek... Şok
Olsa olsa bundan iskence olur...

Gecenin en koyu oldugu an, sabahin en yaklastigi zamandir...
Mallente
...
TurkBoard Fan

Üye No: 71,008
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 29, 2008 1:26 pm Mesaj: #8

O ne yaa nasıl yürünür onlarlaa. Allah akıl fikir versin Hehehehe

Kim olduğumu bilmenin ne önemi var..
Ya da nereden gelip nereye gittiğimin..
...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
WolVeRinE
.
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 29, 2008 1:31 pm Mesaj: #9

Gösteriş desek.. yakaladım

« .VictoriA. » demiş ki:
ben daha onun topuklu olanlarına cesaret edemiyorum bi de topuksuzunu giymiş o da güzel Ama bennn Çok Mutlu

Aa victoria burdaymış; nası yürüyon anlatsana... hahahahaha
exUBert
'siz..
Pano Yöneticisi

Üye No: 72,028

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 29, 2008 1:34 pm Mesaj: #10

fena.. Füüü üüü üü

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 20 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar