11 Ağustos - 18 Ağustos Haftanın Fotoğrafı
Bölüm Yetkilileri: Alkali©, M@Vi, puspus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 25 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1

Fotoğraf İçin Puanınız ?
1 Puan
26%
 26%  (9 oy)
2 Puan
38%
 38%  (13 oy)
3 Puan
35%
 35%  (12 oy)
Toplam Oylar : 34
Bu Ankete Katılanlar: M@Vi, èvanèscè, Micheal_Scofield, Syscor, e.pack2, Arturo Bandini, gencaga3460, RastaRules, eshquia, Alkali©, siyahmavi, rutin, zoccor16, efex61, doxublood, Emre.Aydin, aynacan, idi_amin, sevra, AyCii, Faint, s_dere33, 439, wornout, PhiLLamon, F.BuğraKağan, victory, Minyatur, Mallente, yanliz_efe, Quiksilver, donovan, fatihsahin, ...cant_stop...

Yazar  Mesaj
M@Vi
| TırTıL |
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,187

Açıklama: AyCii
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 7:42 pm Mesaj: #1

11 Ağustos - 18 Ağustos Haftanın Fotoğrafı olarak,
AyCii
arkadaşımızın çekmiş olduğu Fotoğrafı sunuyoruz.

by AyCii'e ait diğer çekimleri de ziyaret etmeyi unutmayın!

Bundan sonra haftalık sizlerin çekmiş oldugu fotoğraflara yer vereceğiz.
Amatör ve amatör ruhlu profesyonel fotoğrafçılara yönelik bu bölümde fotoğraflara:
- yorum yazabilir
- puan verebilir (puan: 1puan, 2puan, 3puan)
- ve kendi çekimlerinize yer verebilirsiniz.

Fotoğrafı ilgi duyan arkadaşların katılımını bekliyoruz.

DüşLeri sürgün kaLmıştır. . .
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 7:51 pm Mesaj: #2

cok guzel ve 3 puan Hıhı

Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 7:52 pm Mesaj: #3

beğendim Füüü üüü üü yakaladım

e.pack2
hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 7:53 pm Mesaj: #4

kumdaki detaylar çok net ayrıca yasak alanda denize giren birilerini görüntülediği için de ciddi belge niteliğinde yakaladım

elinize sağlık (:

Üye No: 85,347

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 9:31 pm Mesaj: #5

pek beğenmedim Ama bennn

Yüksek Ressam
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 31,251

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 11:20 pm Mesaj: #6

Hımm kadrajı biraz yatırıp yüzen dayımı kaldırsayın PS de daha güzel olacaktı sanki. Yada genç bi çift birbirlerine bakıy olabilirlerdi..

Onun dışında gökyüzü çok basık duruyor yani üst tarafı biraz daha görmeye ihtiyacımız var.....Belki de en uzaktaki adayı..

2 puan benden sana!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
AyCii
Just Married...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 9:43 am Mesaj: #7

Aaa haftanın fotosu olmuş yow yow

e.pack2' cim orda denize girmek yasak değil canım Çok Seviyor Kumlara basmak ve kumlardan almak yasak ((: Güvenlik hat safhada bu konuda.. Melek ama..

Bu fotoğraf Sedir Adası' ndaki Kleopatra Plajı.

Bilgilendirme de yapiim Füüü üüü üü

Teşekürler yorumlarınız için Melek ama..

Kotu film yoktur, bi dilim sarelleli ekmek vardir!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
e.pack2
hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 9:48 am Mesaj: #8

genelde sahilde denize girilir ya ben de sandım denize girmek yasak Hehehehe

demek burdaki insanlar denizden o sahile çıkamıyorlar Hehehehe

bilgilendirme için teşekkürler Melek ama..

Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 9:58 am Mesaj: #9

evet yow yow

aslında sahile çıkarmamaları mantıksız.. Aynı kum denizin içinde de var hahahahaha

Neyse, fotoğraf yeterince betimleyici olmayabilir. Umarım gidip o güzellikleri yerinde görürsünüz Çok Seviyor Çok Seviyor

Alıntı:
plaj sedir adasında bulunmaktadır. plajın mükemmel kumları ile ilgili bilinen bir hikaye vardır. mısır kraliçesi kleopatra buraya sevgili antonius ile gelmiş. sahilden hoşnut olmayan kleopatra için antonius, mısır'dan gemiler dolusu kum getirtmiş, sevgisine ve sevgilisine yaraşır bir cennet yaratmış. oolitik adı verilen bu plajın kumlarının oluşumu karbonat konsantrasyonunun fazla olduğu sularda meydana geliyor. hafif çalkantılı, dalgalı deniz tabanında oluşan karbonatlı çamurlar bir çekirdek etrafında toplanarak bu doğa harikasını meydana getiriyorlar. oluşumu çok uzun sürede ve az miktarda olan kumların korunmasına büyük çaba harcanıyor. plaja giriş ve çıkışlar iskelelerden yapılıyor ve kumsalda havlu ya da eşya bulundurulmasına izin verilmiyor.

minik bilgiledirme daha yow yow

Alıntıdır..

Kotu film yoktur, bi dilim sarelleli ekmek vardir!
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Üye No: 3,604
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Ağu 11, 2008 10:30 am Mesaj: #10

off, muğla deniz... ayciiii Baygın

Rabbü'l âleminsin, gönüller Sultanı...
Dört kitapta gördüm verdiğin burhanı...
Gönüllere sığdın kainata değin..
Gönüllere sultan oldun Efendim...

Sıkıntılar gecedir. Dinlen, kederlenme. Sabah elbet olacak...
-Hz.Mevlana-

SustuM..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 25 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar